Nøgleboks

Herunder kan du finde en nøgleboks til både privat og alarm montering. Hos Lavpris-Laase finder du alle de bedste kvalitets nøglebokse. 

Forsikringsselskaberne betragter indbrud i din nøgleboks som om der var indbrud i dit hus, derfor er der ingen problemer med at sætte en nøgleboks op ved døren, de fleste forsikringsselskaber anbefaler det faktisk i forhold til at gemme en nøgle på matriklen.

Værd opmærksom på at en nøgleboks med kode, som udgangspunkt ikke er forsikringsgodkendt, skal du derfor bruge nøgleboksen et sted hvor dette er et krav, så skal du i stedet for vælge en med nøgle og alarmoverføring.

Vi anbefaler en nøgleboks fra ABUS, så er du sikret en rigtig god kvalitet.

36 ud af 39 produkter
Hent flere produkter

Nøglebokse – stort udvalg af de bedste mærker

Du finder her et stort udvalg af de bedste mærker inden for kvalitets-nøglebokse. Vi forhandler kun nøglebokse af høj kvalitet fra nogle af de største og mest anerkendte mærker i branchen som ABUS, RUKO, Keysafe, SISO mm. Hos Lavpris-Laase.dk finder du altid sikkerhedsprodukter til konkurrencedygtige priser, og bestiller du for over 500,- , får du gratis fragt med i prisen. Vi sørger for lynhurtig levering – vi pakker og ekspederer nemlig 90% af alle bestillinger samme dag. Du har desuden altid 14 dages bytte- og returret på din bestilling.

Lavpris-Laase.dk er Danmarks største online shop inden for låse og overvågning. Vi har over 60 års erfaring på bagen inden for låse og sikring, og til dato har vi haft over 60.000 gennemførte webhandler. Det forpligter naturligvis, og derfor sætter vi en ære i at tilbyde et stort udvalg af kvalitetsprodukter – og i at yde den største ekspertise og kundeservice til vores kunder, uanset om du er privat eller erhverv.

 

Se vores udvalg af nøglebokse til ethvert formål lige her

Når du køber en nøgleboks er det naturligvis vigtigt, at boksen kan modstå forsøg på manipulation såvel som naturens elementer. Vi forhandler et stort udvalg af kraftige og modstandsdygtige nøglebokse af forskellige typer til ethvert behov.

Med vores nøglebokse er du sikret en sikker opbevaring af dine nøgler, og i vores store udvalg har vi helt sikkert den rigtige til dig. Vi har nøglebokse af det klassiske design med ruller, som drejes til koden står rigtigt, eller mere moderne designs med tastatur og trykknapper samt bluetooth, hvor en telefon kan benyttes til at åbne nøgleboksen. Se vores store udvalg af nøglebokse lige her på siden.

 

Gode priser på nøglebokse af høj kvalitet

Hos Lavpris-Laase.dk forhandler vi kun nøglebokse af høj kvalitet, men selvom kvaliteten er i top skal du hos os ikke betale i dyre domme for at få en god sikkerhedsløsning. Vi har nemlig altid gode, konkurrencedygtige priser på vores produkter her på siden.

Samtidig får du hos os gratis fragt på alle køb over 800,-, 14 dages bytte- og returret samt hurtig levering på dine bestillinger. Skulle du have spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vores erfarne medarbejdere den helt rigtige løsning til netop dit behov.

Find vores kontaktinfo under "Kontakt" eller nederst på siden.

 

Vores mest populære nøgleboks er Abus 787 som er en nøgleboks med ruller, rullerne gør at man nemt lukker den igen og så først slår koden væk når boksen er lukket, men det er også den som er sværest at betjene når det er koldt eller man har dårlige fingre.

Så anbefaler vi istedet en nøgleboks med tryk knapper, f.eks Abus 767 den har samme størrelse som en 787, men knapperne gør den nemmere at betjene i koldt vejr og hvis man har motoriske problemer.

Med knapper er også vores absolut kraftigste nemlig P500 fra Keysafe, det er en voldsom nøgleboks som er meget svær at manipulere op og samtidig har flere knapper så man kan lave mange flere kombinationer af koder.

Der er også mulighed for at få en Bluetooth nøgleboks fra Masterlock hvor du kan sende en kode til din håndværker så han kan åbne boksen via sin tlf