Navigation

Hængelås med kode

Hængelåse med kode kan bruges til rigtig mange ting, lige fra skabet i fitness centret til bom anlægget i sommerhuset, vi sælger hængelåse med kode fra de 4 største fabrikanter i verden.

  • YALE
  • ABUS
  • BURG Waechter
  • Masterlock

Disse firmaer er mastodonter inden for udvikling og produktion af kodelåse og derfor kan vi også finde en kodelås til alle opgaver.

36 ud af 36 produkter

Hængelås med kode

Mangler du en hængelås med kode til dit skab, dit bomsystem i sommerhuset eller noget helt tredje, så finder du et stort udvalg hos Lavpris-Laase.dk. Vi har et stort sortiment indenfor sikre og holdbare hængelåse med kode, og kan levere kodelåse til ethvert behov.
 
Hos Lavpris-Laase.dk er vi kendt for vores høje kvalitet og konkurrencedygtige priser, men udover det, har vi hurtig responstid og hurtig levering til gavn for alle vores kunder. 
 
Vores kodelåse fås i mange forskellige farver, og vi har kodelåse med fingeraftrykslæser eller bluetooth åbning.  Vi kan også levere kodelåse, som tåler det miljø der findes i maritime områder, som havne og på både. 
 
Uanset hvad dit behov er, kan vi finde den perfekte kodelås til dig. Er du tvivl om hvilken kodelås du skal vælge, kan du altid henvende dig og så hjælper vi dig gerne. 

 

Hængelåse med kode i topkvalitet

Vi fører kun de bedste mærker her på siden, og hængelåse med god holdbarhed og høj kvalitetssikring. Derfor finder du hos Lavpris-Laase.dk hængelåse med kode fra nogle af de største mærker indenfor udvikling og produktion af kodelåse:
 
  • YALE
  • ABUS
  • BURG Wachter 
  • Masterlock
 
Et af de formål som vi sælger mange kodelåse til, er skoler hvor der benyttes hængelåse på skabene. Her kan man mindske spildet og forbruget af hængelåse ved, at vicecærten kan benytte hovednøglen til låsene, når eleverne glemmer deres kode. 

 

Gennemtestede hængelåse med kode

En hængelås med kode kan benyttes til rigtig mange formål, og  hvilken type man bør vælge kan være afhængig af hvad formål de skal bruges til. Det behøver man dog ikke at tænke på med hængelåse fra Lavpris-Laase.dk, for alle vores hængelåse med kode er gennemtestede og af bedste kvalitet. 
 
Vi udmærker os ved at sælge kvalitetslåse til gode priser, og vi er Danmarks største online shop indenfor låse og overvågning. Det betyder, at vi har et stort varelager og derfor kan afsende ordrer hurtigt afsted. Faktisk bliver 90% af vores ordrer sendt samme dag.

 

Se vores store udvalg af kodehængelåse

Se vores store udvalg her på siden eller find hele vores hængelåse her. Kontakt os endeligt, hvis der er noget du synes der mangler. Vi er silkre på, at vi kan skaffe præcis det du har brug for - til den bedste pris. Bestil nu og vi afsender hurtigst muligt. 
 
Vi kan kontaktes på salg@lavpris-laase.dk eller på telefon 70227206, og vi står klar til at tage imod din henvendelse mellem 8.00 og 16.00.
 

Vi er efterhånden begyndt at sælge mange kode hængelåse med masternøgle til skoler og institutioner hvor viceværten så kan åbne låsen hvis eleven glemmer koden, det mindsker spildet og forbruget af hængelåse på en stor skole drastisk.

VI har kodehængelåse i mange farver, så du kan få en som er næsten unik for dig , det gør den nemmere at finde når du skal finde skabet efter træning:)

Vi har også kodehængelåse som kan tåle det maritime miljø i havne eller på både, bare spørg vi er her for det samme.