Værdiskabe uden godkendelse

Værdiskabe uden godkendelse til privat brug

36 ud af 100 produkter
Hent flere produkter

Værdiskabe til ethvert behov

Søger du værdiskabe med plads til få eller mange værdigenstande? Lavpris-Låse er Danmarks største online shop indenfor låse, sikkerhed og overvågning. Derfor fører vi naturligvis et bredt sortiment af værdiskabe. Vi har noget til alle behov - uanset om du blot vil opbevare enkelte, små værdigenstande eller om du har et større behov for opbevaring af mange vigtige papirer eller genstande af værdi. Find små skabe der kan stå på en hylde såvel som større skabe til at have stående på gulvet. 
 

Pas på dine værdigenstande

Det er ærgerligt at miste pas, dåbsattester, alle familiebillederne, dyre smykker og andre vigtige værdigenstande ved tyveri. Nogle ting kan erstattes, mens andre er svære at få igen. Desuden tager det også tid og energi at få erhvervet dine vigtige papirer igen. Med et sikkert pengeskab kan du undgå at tyven slipper afsted med dine vigtige genstande og dem som har sentimental værdi for dig. 
 
Lavpris-Låse fører mange slags skabe til værdier i flere størrelser. Nogle af de mindre modeller kan f.eks. godt holde 5 stk. A4 bind. Mens du også finder helt små skabe kun med plads til de fornødne genstande. Vi forhandler også meget store skabe med flere hylder og plads til stående ringbind. Hvilket skab du skal vælge, kommer helt an på dine behov. Det vil sige, hvor mange vigtige papirer, værdier og genstande, du ønsker at opbevare sikkert og uden for tyvens rækkevidde. 
 

Begræns dit tab ved indbrud

Med et godt og sikkert skab kan du begrænse dit tab ved indbrud. Du gør det nemlig tidskrævende og besværligt for tyven at komme til dine værdigenstande, der er låst sikkert inde. Tyven vil ofte gå efter de ejendele, der er nemme at komme afsted med. Du finder i vores sortiment blandt andet flere skabe, der kan boltes fast til væg eller gulv. På den måde er det yderligere sikret mod indbrudstyven. 
 
Du finder skabe med:
 
- Nøgle eller kodelås
- Fra 6,7 L og op til 253 L
 

Fantastiske priser på værdiskabe!

Det skal ikke være dyrt at sikre dine ejendele, værdigenstande og vigtige papirer i boligen. Derfor har vi altid et stort udvalg til gode priser. Du finder lige det størrelse pengeskab, som du har brug - og med lige den låsemekanisme du foretrækker. 
 
Shopper du værdiskabet hos Lavpris-Låse, får du altid:
 
- Hurtig levering
- 14-dages returret
- Gratis fragt ved køb for mere end 799 kr.
- God kundeservice 
- Bredt sortiment med de bedste mærker