Navigation

Trailer og Containerlåse

Find låsene til din trailer eller den godkendte lås til Containeren

 

Trailerlås - godkendt og sikker

Søger du en effektiv trailerlås, der er godkendt til formålet? Vi har et fint udvalg med flere typer låse til din trailer. Med sådan en lås er du bedre sikret mod tyveri af traileren. Ligesom du kan føle dig mere sikker, når du efterlader traileren bag på bilen et uvant sted. Låsene til trailer fra vores sortiment er både effektive og praktiske at benytte sig. Læs mere om de forskellige låse under hvert produkt.
16 ud af 16 produkter

Hvad er vigtigt når jeg skal købe en trailerlås?

Der er flere ting, du skal tænke over, når du skal ud og investere i en lås til din trailer. Det er blandt andet, at det skal være:
 

  • En godkendt trailerlås
  • En lås der passer til din type trailer
  • En lås der er nem at bruge
  • En lås i kraftig kvalitet

 
Alle låsene i vores sortiment lever op til disse krav. Du finder låse, der passer til de fleste koblingsanordninger. 

 

Mange kvalitetsprodukter 

Vi har mere end 60 års erfaring med låse og sikring. Du kan derfor altid forvente, at produkterne i vores sortiment er af høj kvalitet. Det gælder også vores låse til trailere. Samtidig er vi også af den overbevisning, at du skal kunne købe dine låse og andet sikkerhedsudstyr til lave priser. Hos Lavpris-Låse finder du derfor altid konkurrencedygtige priser. Det betyder dog aldrig, at vi går på kompromis med kvaliteten af de produkter, som vi forhandler.
 
Andre fordele ved at købe trailerlåsen hos er:
 

  • Du får altid 14-dages bytte- og returret
  • Du får kundeservice i topklasse
  • Du får gratis forsendelse ved køb over 500 kr.
  • Du får hurtig ekspedering af din ordre
  • Du kan handle i Danmarks største online shop indenfor låse

 

En god tyverisikring

At sætte lås på traileren er altid en god sikring mod tyveri. Det kan være fristende for en tyv at stjæle din trailer, og du finder den måske sjældent igen, da den er solgt videre til udlandet. Idét traileren ikke i sig selv er sikret mod tyveri, er det vigtigt, at du selv tager dine forholdsregler. Det kan du nemt gøre med en god lås, der gør det mere besværligt for tyven at stjæle din trailer. 
 
Pas godt på dine ting med en sikker og godkendt lås til traileren! Find den her hos Lavpris-Låse, vi har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter! Mere end 60.000 handler er allerede gennemført i vores webshop. Skal du være den næste?