Assa Abloy

Assa Abloy er hovednavnet for Danske RUKO

De her et vidt spændende program inden for låse og sikring.

 

Assa Abloy – en af de største inden for kvalitetslåse

Svenske Assa Abloy er en af de helt store producenter af låse og sikringsprodukter, og de står bag en lang række velkendte mærker, blandt andet danske Ruko. Derfor finder du under Assa Abloy-navnet et meget bredt og varieret udvalg af produkter af høj kvalitet inden for låse og sikring. Hos Lavpris-Laase.dk forhandler vi naturligvis et stort udvalg af Assa Abloy-produkter til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder desuden gratis fragt på alle køb over 500,-, 14 dages bytte- og returret og hurtig levering – 90% af alle bestillinger pakkes og ekspederes nemlig samme dag.
 
Lavpris-Laase.dk er din erfarne forhandler af kvalitetslåse, sikring og overvågning. Vi er nemlig Danmarks største online shop inden for låse og overvågning, og med over 60 år på bagen i branchen samt 60.000 gennemførte webhandler er du sikret høj faglig ekspertise og kundeservice i topklasse, uanset om du er privat eller erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter – se hvordan under Kontakt.

Se vores udvalg af Assa Abloy lige her

Vi har her på siden et kæmpe udvalg af produkter fra Assa Abloy og deres anerkendte mærker, blandt andet ASSA, Ruko, Yale, Zeiss og Triton. Her i vores Assa Abloy-kategori finder du en lang række forskellige produkter inden for låse og sikring – alt fra låsekasser til dørlåse, magnetlåse, nøglebrikker, dørgreb og dørkikkerter, reservedele og meget mere. Uanset dit behov, finder du formentlig et Assa Abloy-produkt, der kan tilfredsstille det. Udforsk selv vores store udvalg af produkter her på siden eller kontakt os, hvis du skulle have spørgsmål til vores Assa Abloy-sortiment.

Assa Abloy betyder kvalitet

Den svenske koncern Assa Abloy er en af verdens største og mest erfarne producenter af produkter inden for låse og sikring, og under deres navn finder man en lang række mærker, der er kendt for deres høje kvalitet. Således finder man hos Assa Abloy blandt andet det danske kvalitetsmærke Ruko samt ASSA, Yale, Zeiss og Triton og mange flere. Når du køber et Assa Abloy-produkt kan du derfor forvente høj kvalitet fra en stor og anerkendt producent, der har erfaring inden for mange typer af låse og sikring. Samtidig har Assa Abloy et alsidigt og varieret sortiment af løsninger. Netop derfor forhandler vi hos Lavpris-Laase.dk et stort udvalg af Assa Abloy-produkter til yderst konkurrencedygtige priser.

Assa Abloy produkter i høj kvalitet

Interesseret i førsteklasses produkter fra Assa Abloy? Du behøver ikke lede længere! På lavpris-laase.dk har vi samlet de mest eftertragtede Assa Abloy-artikler i kategorier som Elektronisk Aflåsning, Dørpumper og Nøglesystemer. Naviger igennem vores kollektion og find nøjagtigt det, du søger."