Navigation

Låsekasser

Alt i Låsekasser både alm og stanglåse, 

36 ud af 347 produkter
Hent flere produkter

Stort udvalg af låsekasser til lave priser

Her på siden finder du et stort udvalg af låsekasser fra de bedste og mest anerkendte mærker inden for låse – bl.a. Ruko, Zeiss og Dorma. Hos os får du konkurrencedygtige priser, gratis fragt på bestillinger over 500,- og lynhurtig levering. Vi pakker og ekspederer nemlig 90% af alle bestillinger samme dag, så du har produktet hurtigst muligt. Du har desuden 14 dages bytte- og returret, hvis det mod forventning ikke skulle være det rigtige for dig.
 
Lavpris-Laase.dk er Danmarks største online shop inden for låse og overvågning, og vi har til dato haft over 60.000 gennemførte webhandler i vores butik. Med mere end 60 års erfaring inden for låse og sikring sætter vi en ære i faglig ekspertise og god kundeservice, og hos os finder du helt sikkert den rigtige sikkerhedsløsning til en fornuftig pris, uanset om du er privat eller erhverv.

Låsekasser i høj kvalitet og til ethvert formål

Vi sælger kun låsekasser af høj kvalitet fra de bedste mærker i branchen. Uanset om du er en privatperson, der gerne vil sikre hjemmet eller sommerhuset, eller en virksomhed, der vil sikre dørene til kontoret, fabrikken eller noget helt tredje, er det altid vigtigt, at låsekassen er af høj kvalitet. På den måde opnår du størst mulig sikkerhed og tryghed. Kvalitet behøver dog ikke koste det hvide ud af øjnene – vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. 
 
Vi har hos Lavpris-Laase.dk et bredt udvalg af forskellige typer låsekasser, der dækker ethvert formål, til både private og erhverv. Her på siden finder du således låsekasser til alt fra hoveddøre, kontordøre, indvendige døre, skydedøre og toiletskydedøre mm. Vi forhandler forskellige typer af nye og gamle låsekasser såsom modul-låsekasser, connect-låsekasser og specielle låsekasser. Desuden sælger vi diverse reservedele samt slutblik og låsestang til låsekasser. 

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om vores låsekasser

Med over 60 års erfaring inden for låse og sikring står vi altid klar til at fortælle om vores produkter og hjælpe med at finde det rigtige til dig. Kontakt os derfor gerne på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores låsekasser. Vores medarbejdere ved alt om sikring og låse, og sammen kan vi helt sikkert finde den rigtige løsning. Du finder vores kontakt-info nederest på siden, eller du kan benytte formularen under "kontakt".