Dormakaba

Dormakaba - kvalitets udstyr

Dormakaba er eksperter, når det kommer til dørpumper. De har nogle af de bedste produkter, som du kan udstyre din dør med. I vores sortiment finder du forskellige slags dørpumper, dørlukkere, dørstoppere, låsekasser, glideskinner, hængelåse, motorlåse, dørgreb og andet udstyr til din dør. Du finder alle produkter fra mærket her på siden. Har du spørgsmål til produkterne, kan du altid kontakte os!

Vi har et stort udvalg af Dormakaba udstyr

Lavpris-Laase.dk er førende indenfor låse og overvågning. Vi har et væld af udstyr til døre og andet sikkerhed - alt sammen fra mange kvalitetsmærker. Et af dem er Dorma. Det danske mærke her er især kendt for deres Dorma dørlukker, dørpumper og dørholdere. De er eksperter, når det kommer til udstyr, der enten lukker eller holder din dør åben. 

 

Effektive produkter fra Dorma

Dørpumperne er effektive, hvis du har behov for at kunne holde døren åben i længere tid. Eller hvis du gerne vil indstille den til at have en langsommere eller hurtigere lukkehastighed. Man kan også justere sluttrykket, så døren f.eks. ikke bliver smækket i med et brag. Dørlukkere fra mærket er gode til styre branddøre med. Hvis branddøren f.eks. skal stå åben til daglig, men skal lukkes ved brandalarm. Deres dørholdere er effektive, hvis du har behov for at holde en dør åben. F.eks. hvis du skal have luft ind eller bære større ting ud af døren. Udstyret kan bruges til døre i institutioner, virksomheder, på kontor osv. 

 

Dorma er lig med høj kvalitet

Kvaliteten skal du aldrig sætte spørgsmålstegn ved, når du handler produkter fra Dorma. Mærket er indbegrebet af høj, dansk kvalitet. Du får derfor altid produkter, som holder hvad de lover. Vel og mærke i lang tid. Produkterne er med deres høje kvalitet yderst holdbare. De holder til daglig brug og bliver ikke slidt op lige med det samme. 

Bestil online og få hurtig levering af bl.a. Dorma

Har du en dør, der ikke altid skal være lukket? Eller som skal lukke på en bestemt måde? Så har du brug for at se nærmere på vores udstyr fra Dorma. Her finder du alt, hvad du skal bruge til at effektivisere din dør til dine behov. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice!

Når du handler hos Lavpris-Laase, får du altid hurtig levering. 90 % af alle ordrer ekspederes faktisk samme dag. Alle ordrer over 799 kr. leveres desuden gratis!

Leder du efter højkvalitets adgangsløsninger fra dormakaba? Din søgning er ovre! På lavpris-laase.dk har vi en omhyggeligt udvalgt række af dormakaba-produkter indenfor Dørpumper og Motor og magnetlåse. Bladr igennem vores udvalg og find den adgangsløsning, der opfylder dine krav.