Geze

Geze kvalitetsdørlukkere og -pumper 

Det danske mærke står bag et bredt udvalg af udstyr til døre. Det er alt fra dørlukkere og dørpumper til forskellige glidestykker, glideskinner, fastholder arme og montageplader. Alt sammen funktionelle produkter, der er specialdesignet til at gøre brugen af døre mere praktisk i hverdagen. Produkterne er ideelle til større døre i virksomheder eller institutioner, men kan også bruges i hjemmet. Har du spørgsmål til produkterne fra Geze? Eller er du i tvivl om, hvorvidt de kan bruges til netop din type dør? Kontakt os gerne, så hjælper vi dig godt videre. 

Find et stort udvalg af Geze dørpumper

Hvorfor skal du egentligt investere i en dørlukker eller -pumpe? Dørlukkerne og dørpumper er ideelle, når du har en dør med meget trafik igennem. Og når du ikke ønsker, at døren skal smække hårdt i, hver gang den åbnes og lukkes. De kan også bruges til at holde døren åben. Hvilket er smart til indvendige døre, der bruges så meget, at de lige så godt kan stå åbne i et længere tidsrum. Det kan også være på udvendige døre, der f.eks. skal stå åbne om sommeren. 

Vi fører et bredt sortiment af produkter fra mærket Geze. Du finder både Geze dørpumper til udvendige og indvendige døre såvel som dørlukkere og andet tilbehør. Alle produkter er af høj kvalitet, udført i stilrent design, og så fungerer de bare utrolig godt. Der er flere produkter at vælge mellem alt afhængig af din type dør og dine behov. 

Du finder flere dørlukkere fra mærket, der er godkendt til brug på branddøre. Dørpumperne har flere forskellige lukkehastigheder, så du selv kan styre, hvordan de lukker i. 

Det kan også være, at du har behov for en dørlukker, der lukker døren ved røgalarm? Geze har også udviklet en dørlukker med elektrohydraulisk fasthold, der kan bruges til netop dette formål. 

 

Bestil online - vi sender samme dag

Det skal være nemt at bestille udstyr til din dør. Derfor er vores webshop utrolig brugervenlig. Vi leverer også hurtigt - 90 % af alle ordrer bliver ekspederet samme dag. Det betyder, at der aldrig går længe, før du modtager din ordre. Bestiller du for mere end 799 kr., så tilbyder vi altid gratis fragt. 

 

Kontakt os for mere info om produkterne

Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal købe til netop din type dør? Kontakt os gerne for råd og vejledning omkring produkter fra mærket Geze.