Nøglebokse og -skabe

Pengekasser og nøgleskabe/bokse

36 ud af 220 produkter
Hent flere produkter

Nøgleboks til ethvert formål

En nøgleboks er utrolig smart, hvis du har behov for at aflåse nøgler til boligen, garagen, til erhvervslokaler, en skurvogn eller noget helt femte. Med nøglerne i nøgleboksen er de let tilgængelige for dem, der enten har nøgle til boksen eller en kode dertil. På den måde slipper du for at lave alt for mange ekstra nøgler, og personer der skal have adgang, skal heller ikke bekymre sig om at have nøglerne med sig. 
 
Lavpris-Låse fører et bredt sortiment af nøglebokse. Du finder både elektroniske nøglebokse, nøgleskabe med nøgle til eller skabe med kodelås. Se nærmere på hele sortimentet her på siden og find nøglebokse til dit behov til altid gode priser.

 

Høj sikkerhed og nem adgang 

Lavpris-Låse forhandler et væld af sikkerhedsgodkendte nøglebokse. Det er blandt andet de elektroniske skabe med kodelås. Disse er ideelle, hvis du gerne vil opbevare dine nøgler sikkert i boligen eller på arbejdspladsen.
 
I boligen kan det give ekstra ro i maven, at nøgler til garage eller skur er aflåst, hvis tyven nu skulle være brudt ind i din bolig. Det giver en bedre sikkerhed, end hvis nøglerne lå frit fremme. Nøgleboksen kan også være ideel at have hængende i garagen. Her kunne du f.eks. have din ekstranøgle til boligen sikkert opbevaret. Så du kan komme ind i din bolig, selvom du har fået din egen nøgle væk. 
 
På arbejdspladsen kan det være smart med en nøgleboks, når bestemte medarbejdere har behov for at tilgå specifikke rum. Så længe de har koden til boksen, kan de få fat i nøglerne og selv låse sig ind. Det kan give dig en større sikkerhed, at medarbejderne ikke tager nøglerne med hjem, men efterlader dem i nøgleboksen til sikker opbevaring. Ligesom du heller ikke behøver at få lavet alt for mange ekstra nøgler til dine medarbejdere.
 

Skab med nøgle eller kode 

I vores sortiment finder du alt fra et elektronisk nøgleskab, til et nøgleskab med kode og et helt traditionelt skab med nøgle til. Du bør vælge det, der giver mest mening. Hvis du vil undgå at skulle lave for mange nøgler, giver det naturligvis bedst mening med et kodelås skab eller et elektronisk skab.
 

Kontakt os i dag og få rådgivning

Lavpris-Låse har et bredt produktkendskab og kan altid guide dig til at vælge den rette løsning, der matcher dine behov. Hvis du har spørgsmål, kan du derfor altid kontakte os!