Dørpumper

Uanset om du leder efter dørpumper til hjemmet eller til arbejdspladsen, så kan du finde nogle her!

Hos Lavpris-Laase.dk kan du finde et udvalg af dørpumper, og vi har dørpumper fra forskellige leverandører, så du kan finde den dørpumpe, som passer til dine krav i forhold til pris, design og funktionalitet. En dørpumpe sikrer lette, holdbare og elegante adgangsforhold, og en dørpumpe er ideel, hvis man ønsker gode adgangsforhold, hvor der er lagt vægt på en god funktionalitet. Fra os kan du eksempelvis finde dørpumper fra DORMA, som udvikler den nyeste generation af automatik til hængslede døre, eller du kan finde dørpumper fra GEZE, hvor du kan vælge mellem utallige visuelle og tekniske muligheder. Eller noget helt andet!

36 ud af 397 produkter
Hent flere produkter

Dørpumper

Er du på jagt efter dørpumper, der er holdbare og funktionelle, så finder du dem hos Lavpris-Laase.dk. Vi har et bredt udvalg af alle typer dørpumper, og vi fører nogle af de bedste mærker indenfor branchen. 
 
En dørpumpe kan være en elegant måde at sikre nemme adgangsforhold på, og de er skabt til at kunne holde til dagligdagen. De er funktionelle, og det er op til dig, hvor diskret en løsning du ønsker. 
 
I vores sortiment finder man dørpumper med arm, fangkrog eller glideskinne til både enkelt- og dobbeltfløjede døre, og dørpumper der er selvlukkende fra 180°, med lukkeforsinkelse og åbningsdæmpning. 
 
Vi har også et mindre udvalg af dørholdere, der holder dørene åbne ved hjælp af magneter, som kan udløses med trykknap.
 

Dørpumper i topkvalitet

Hos Lavpris-Laase.dk har vi valgt at føre dørpumper fra de bedste mærker, hvilket betyder effektive dørpumper i højeste kvalitet. 
 
Vi har for eksempel DORMA dørpumper, som står bag den nyeste generation af automatik til døre med hængsler, og som både specialiserer sig i mekaniske og elektroniske døråbnere. 
 
Du finder også RANDI ECO ETS 42 i vores sortiment, som fås enten med glideskinne eller arm. Det er en elegant og støjsvag elektromekanisk enhed i bedste kvalitet.
 
Vi fører også fra de anerkendte mærke DICTATOR og GEZE som begge leverer produkter i topklasse. Vælg mellem vores mange muligheder indenfor dørpumper i topklasse, som opfylder forskellige tekniske og visuelle behov. 
 

Kun de bedste dørpumper

Vi har et bredt udvalg, der giver dig muligheden for at vælge præcis den dørpumpe der dækker dit behov. Det betyder adskillige valgmuligheder, som kan opfylde forskellige krav i forhold til pris, funktionalitet og design. Det er med andre ord op til dig, hvad du vægter højest.
 
Vi fører blandt andre DORMA dørpumper, og her kan man vælge elektromekaniske, som åbner ved hjælp af en elektromotor, eller man kan vælge deres mekaniske modeller. Vi fører også ekstra dele til DORMA dørpumper. 
 

Se vores udvalg af dørpumper

Vi har døråbnere, der henvender sig arbejdspladser og andre, der henvender sig til hjemmet. Tag et kig på udvalget og se de forskellige slags døråbnere, vi har i vores sortiment. 
 
Køb i dag, og så modtager du din dørpumpe i en GLS pakkeshop nær dig hurtigst muligt. Vi har hos Lavpris-Laase.dk altid 14 dages retur- og bytteret, og gratis fragt på ordrer over 799 kr.  
 
Vores kundeservice har åbent for henvendelser mellem 8.00-16.00 på 70227206, og vi ekspederer 90% af ordrerne samme dag.
 

Dørpumper går også under navnet dørlukkere, men uanset navnet så kan du være sikker på en god funktionalitet med en dørlukker fra os. Funktionaliteten skal være i top, men designet er også utrolig vigtigt - det skal gerne være enkelt og stilrent, så der ikke kommer for meget forvirring i rummet. Dette har vi fokus på hos Lavpris-Laase.dk, så kig vores udvalg igennem og find en dørpumpe eller dørlukker, som passer til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70227206 mellem 8.00-16.00, og så vil vi stå klar til at hjælpe dig.