Levering

Alle lagervarer bestilt inden kl 12 på hverdage afsendes samme dag, varer som ikke er lagervarer sendes hurtigst muligt, ved leveringstid over 3 dage kontakter vi kunden og oplyser om årsagen. Alle varer sendes med Postnord eller GLS som Pakke hvor der skal kvitteres for modtagelsen, større varer sendes med Danske Fragtmænd direkte fra vores leverandører.

Ved forsendelse uden for Danmark vil du modtage en Fragt opkrævning på e-mail inden vi sender varen, vi accepterer ikke ordren før denne er betalt.
Bestiller man med Flex levering, eller må sættes uden underskrift så overgår ansvaret til kunden når transportøren har afleveret pakken, det er en aftale mellem kunden og transportøren og tvister skal klares mellem disse 2 parter og er uden for vores kontrol.

Hvis du bestiller til pakkeshop så bemærk at vi kan ikke garantere at din pakke kommer i korrekt pakkeshop i spidsbelastnings situationer. Transportøren flytter nogen gange pakken til nærmeste afhentningssted hvis en given pakkeshop er fyldt op.

Glemmer man at afhente pakken i Pakkeshoppen og den kommer retur til os opbevarer vi pakken indtil du selv henvender dig, ønsker du pakken gensendt så fremsender vi en faktura på en ny fragt som skal betales først, ønsker du at annullere ordren så fratrækkes fragten inden vi krediterer ligesom vi i særtilfælde kan/vil opkræve returomkostningerne dækket i returbetalingen.

Fri fragt ved køb over 799 kr gælder kun for varer og ordrer hvor der bestilles til levering i GLS pakkeshop, ikke alle varer kan leveres i pakkeshop og derfor er der ikke fri fragt på alle varer, Pengeskabe og Stanglåse kan f.eks ikke leveres i Pakkeshop.