ABUS

Den gode følelse af sikkerhed med Abus

Sikkerhed giver tryghed og tryghed er alfa og omega for os alle. Hos ABUS arbejder De for at skabe sikkerhed – for dig, din familie og dine ejendele. Vi kalder os sikkerhedsekspert, for vi har en ambition om at ville vide alt om sikkerhed – og fortælle det hele til dig, så du kan sikre dig bedst muligt.

Derfor gennemfører ABUS jævnligt undersøgelser blandt danskerne, hvor vi spørger til emner i relation til sikkerhed. De skriver guider, tjeklister og faktaark, så du nemt kan finde ud af, hvordan du kan skabe den gode følelse af sikkerhed for dig og din familie. Du finder det hele her på hjemmesiden.

ABUS Danmark er en del af den tyske koncern ABUS, som har produceret sikkerhedsløsninger siden 1924.

Her er samlet en nem og hurtig fortegnelse over alle ABUS produkter.

Ingen filtre er tilgængelig
Fragt køb hvis du f.eks skal have gensendt en pakke.
Fragt køb hvis du f.eks skal have gensendt en pakke.

Fragt køb hvis du f.eks skal have gensendt en pakke.

Fragt
DKK ,00 InStock Tilgængelige på lager
1 ud af 1 produkter

Stort udvalg af låse fra ABUS

Noget af det mest essentielle, som er absolut nødvendt for os mennesker, er behovet for tryghed. Og tryghed opnås kun, når man føler, at man er i sikkerhed. ABUS har lang erfaring med at sikre familier, virksomheder og alle andre tryghed. Siden starten i 1924 har låse fra ABUS været synonym for godt håndværk, sikkerhed og tryghed. Med låse fra ABUS får du et produkt i uovertruffen tysk kvalitet, som er fremstillet ud fra følgende devise: sikkerhed er afhængig af kvalitet!. ABUS gennemfører jævnligt undersøgelser blandt danskerne, hvor der stilles spørgsmål relateret til sikkerhed. Derudover udgiver ABUS informationsmateriale og tjeklister, som du kan bruge i hjemmet. Disse undersøgelse medfører også, at ABUS er opdateret på efterspurgte produkter, og derfor finder du helt sikkert noget, som dækker dit behov i vores store sortiment fra ABUS.

Stort udvalg af ABUS låse 

Hos os finder du et stort udvalg af låse fra ABUS. Vi har førsteklasses hængelåse, som fås i forskellige materialer. En sådan hængelås holder ubudne gæster ude af haveskuret, og sikrer at du ikke afslutter turen i fitness centeret med en kedelig overraskelse. Vi har et stort udvalg, så du finder helt sikkert en størrelse, farve eller et materiale, som passer til dit behov for en hængelås i markedets bedste kvalitet. Vi har også et stort udvalg af låse til cykler og motorcykler. Disse transportmidler er i høj kurs blandt kriminelle, og her sørger Abus høje kvalitet for størst mulig sikkerhed, så du ikke mister din cykel eller motorcykel. Mange bruger cyklen primære transportmiddel, og et cykeltyveri er altid en ærgerlig oplevelse. Forebyg tyveri med låse i højeste kvalitet, og slip bekymringerne om din cykels sikkerhed.

Mange produkter fra ABUS 

Sortimentet fra ABUS spænder bredt. Her kan du også anskaffe nøglebokse, i bedste kvalitet, så du kan lade indbudte gæster låse sig ind i dit hjem, eller at medarbejderen kan låse sig ind i forretningen.  Koden er personlig, og du bestemmer helt selv hvem den skal deles med. Det gode håndværk gør boksen sikker i tilfælde af indbrudsforsøg, og den er diskret designet. Du finder også et bredt udvalg af beslag, cylindere, sikkerhedskæder, dørspioner og meget andet, så du kan føle dig tryg i privaten og vide at dine ejendele er sikret bedst muligt. 

Se vores udvalg af låse og andet fra ABUS 

På vores hjemmeside kan du se vores store udvalg af låse, og andre sikkerhedsrelaterede produkter, fra ABUS og andre af markedets førende producenter. Her kan du finde mere information om de enkelte produkter, som du også kan bestille, så de leveres på dit ønskede leveringspunkt. Vi leverer over hele Danmark, og der er gratis fragt så snart ordren overstiger 500 kroner. Vores kunders tilfredshed er vigtig for os, og vi ønsker trygge kunder. Derfor arbejder vi med 14 dages bytte,- og returret, så du altid kan være tryg, når du bestiller fra vores hjemmeside. Vi kalder os selv eksperter i sikkerhed, og vi har over 60 års erfaring indenfor låse og sikring. Vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere står naturligvis klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så du er sikret den helt rigtige løsning for dig, når hjemmet, din cykel eller andet, som du har kært, skal sikres.  

360° sikkerhed med Abus

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet!

Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. 

Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). 

Mekanisk Sikring er produkter til sikring af dit hjem (låsecylindre, hængelåse, sikring af vinduer).

Elektronisk Sikring er videoovervågning, alarmsystemer og alt tænkeligt tilbehør hertil.

 

Abus - Sikkerhed i hele verden

I dag har ABUS salgsmæssig succes over hele verden med produkter, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed. Som tysk kvalitetsproducent fokuserer vi på, at vores produkter er pålidelige og har lang levetid, samtidig med, at de er nemme at betjene. 

 

Søger du pålidelige sikkerhedsløsninger fra Abus? Du er landet på den rigtige side! På lavpris-laase.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af Abus' top-produkter i kategorier som Hængelåse, Sikkerhedskameraer og Nøglebokse. Bladr gennem vores udvalg og opdag den perfekte sikkerhedsløsning for dig.