Joma

Joma - få sikker aflåsning og opbevaring

I mange erhverv, institutioner og også i hjemmet kan man have bruge for at aflåse vigtige affekter. Det kan være alt fra nøgler og penge til medicin. Disse ting kan være aflåst for at undgå tyveri, men også for at have dem sikkert opbevaret i tilfælde af en nødsituation. Det spanske mærke Joma fremstiller skabe til netop disse formål. Se mere i udvalget nedenfor, og find dit foretrukne nøgleskab, medicinskab, nødnøgleboks eller pengekasse. 

Joma nøgleskabe og medicinskabe 

I vores sortiment fra mærket Joma finder du sikre skabe til flere formål. Et af dem er nøgleopbevaring. Der findes mange erhverv og institutioner, hvor du har behov for at opbevare nøgler sikkert og aflåst. Det kan være nøgler til lokaler, køretøjer osv. Skabene er fremstillet, så de kan monteres på væggen. De kommer med plads til 20 nøgler og helt op til 208 nøgler.  

Medicin kan være farligt i de forkerte hænder. Derfor er det oplagt at investere i et medicinskab til din institution, klinik eller virksomhed. Medicinskabet fra Joma er fremstillet, så enhver kan se, at det er et skab til medicin, førstehjælpskasse eller lign. Skabet kommer i to forskellige størrelser. 

 

Joma pengekasser med kodelås

Pengekasserne fra Joma er ideelle til mindre virksomheder, foreninger eller i privaten. De er rigtig smarte at bruge, hvis du skal opkræve mindre beløb til messer, loppemarkeder, banko eller lignende. Du kan aflåse pengekassen med en kode, som du selv vælger. Det er dermed kun dig selv, der kan låse den op igen. Det er yderst funktionelt, i stedet for at have en pengekasse med nøgle til. Nøglen får man let væk, men koden kan man huske på eller notere et sikkert sted. 

 

Bestil online her og øg din sikkerhed 

Sikkerhed spiller en stor rolle i manges hverdag. Selv den mindste ting som et nøgleskab eller en pengekasse kan øge sikkerheden. Så du undgår tyveri af kontanter og gør det sværere for tyven at stjæle køretøjer eller få adgang til lokaler med store værdier. 

Er du usikker på, hvilket nøgleskab du skal købe? Om det kan monteres på din væg? Eller noget helt tredje? Du kan altid kontakte os for råd og vejledning. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen og kan derfor altid hjælpe dig godt videre til at få mere sikkerhed i hverdagen. Husk, at du altid får gratis fragt ved køb over 500 kr.