Dørhåndtag, hanke og knopper

Dørhåndtag i forskellige materialer

Nyt dørhåndtag? Så er du landet det helt rette sted. Lavpris-Låse forhandler et bredt sortiment af dørhåndtag. Du finder håndtagene i alverdens materialer som messing, rustfri stål, plast og bakelite, kobber, bronze og krom. Ligesom du også kan opdage flere slags designs, udformninger og størrelser på dørhåndtagene. Vi har noget for enhver stil og behov - om det er til døren udendørs eller til den indenfor. 

Leder du efter nogle dørgreb til en fornuftig pris? Så kig med her hos Lavpris-Laase.dk!

36 ud af 704 produkter
Hent flere produkter

Designer dørgreb fra kendte brands

Vi har mere end 60 års erfaring indenfor låse og sikring af hjemmet. Derfor kan vi også sige, at "Vi har de bedste mærker" - når det kommer til håndtag til døren. Det er blandt andet stilfulde designhåndtag fra Arne Jacobsen, såvel som fra de populære mærker RUKO, HABO og Kyner Messing. 
 
Opdag blandt andet:
 
- Messingdørhåndtag til det meget klassiske og elegante udtryk
- Krom- eller stålhåndtag til det moderne og simple look
- Sorte dørgreb til den rustikke og nordiske indretning
- Håndtag i kobber til et unikt og moderne udseende 
- Dørhanke til f.eks. ældre- eller handicapboliger
 
Du finder dørgreb til enhver stil. Husk, at vi både forhandler håndtag til brug indvendigt i boligen, såvel som greb til udendørs brug på dine yderdøre.
 
Der er ofte de små ting, som gør en kæmpe forskel, når de kommer på plads. Hvis du mangler nogle fine dørgreb, så er du kommet til det rette sted. Hos Lavpris-Laase.dk har vi nemlig et forskelligartet udvalg af dørgreb, og du kan vælge mellem forskellige designs, så du kan finde nogle dørgreb, som passer til din bolig samt dine ønsker og behov.
 
Uanset om du bare ønsker at give din indretning et frisk pust med nogle nye dørgreb, eller om du står over for en helt ny-indretning af din bolig, så kan du finde nogle fine og forskellige dørgreb til en rigtig fornuftig pris.
 

Altid dørgreb til lave priser

Døre har man mange af. Derfor skal det ikke koste en formue at forny dine håndtag til døren. Lavpris Låse har altid gode priser, og hos os finder du smarte håndtag til moderne nybyg, såvel som til mere traditionelle boliger. Udover de lave priser får du også andre fordele ved at handle hos os. Det er blandt andet:
 
- 14 dages bytte- og returret
- Gratis fragt ved køb over 799 kr.
- Hurtig ekspedering af din ordre
- Stort udvalg fra kvalitetsbrands
 
Lavpris Låse er en velbesøgt shop, og vi har mere end 120.000 gennemførte handler. Dette vidner blot om, at du trygt kan handle hos os. Udover konkurrencedygtige priser har vi mange tilfredse kunder, som gentagne gange vender tilbage til os. 
 

Mange produkter af høj kvalitet

Hos os går lav pris og høj kvalitet hånd i hånd. Ingen kompromis her. Vi har udvalgt dørhåndtagene fra de absolut bedste mærker på markedet. Samtidig kan vi tilbyde dem til en særdeles fordelagtig pris. Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller materialerne? Du kan altid kontakte os for råd og vejledning. Vores kundeserviceteam sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre. 
 
Bestil dørhåndtagene i dag - og fuldend det moderne, klassiske eller elegante look i din bolig! 

Hvis du går efter en enkel stil eller et mere dekorativt udtryk, så kan du finde nogle dørgreb, som passer til dine ønsker. Vi har et væld af dørgreb hos os, og du kan blandt andet vælge mellem RUKO dørgreb, HABO dørgreb, Dorma dørgreb, Kyner Messing dørgreb og beslag samt flere - så mulighederne er mange, og mon ikke du kan finde nogle dørgreb i den ønskede stilart.

Du kan kontakte vores kundeservie på tlf. 70227206 mellem 8.00-16.00, hvis du har spørgsmål til din bestilling.