Navigation

Motor og Magnetlåse

Stort udvalg magnetlåse

Diverse Magnetlåse i forskellige mærker og brands. Magnetlåse er en nem og billig måde at få tastatur eller anden styring af sine døre, bruges især i virksomheder og boligforeninger. Du kan sagtens selv skifte en defekt låsekasse, der sidder et stik på bagsiden så det er plug and play, så på låsekassen hvad den hedder og bestil en magen til så er det lige til at skifte.

36 ud af 56 produkter
Hent flere produkter

ASSA ABLOY Magnetlåse

ASSA ABLOY magnetlåse er specielt velegnede som dagaflåsning i virksomheder og institutioner, hvor der ønskes meget kort reaktionstid fra låsen. Magnetlåse giver let og problemfri persontrafik rundt i bygningen. Magnetlåse kan anvendes i forbindelse med adgangskontrolanlæg, tænd/sluk ure, tidsstyrede og fjernbetjente døre, brandalarmeringsanlæg og lignende. 

 

Magnetlås som stanglås

Du kan i dag også få Magnetlåse som stanglåse, men de er lidt specielle og vi anbefaler det ikke til alm løsninger men det kan lade sig gøre hvis man har en dør som skal sikres med en stanglås. Når du laver en ny dør med magnetlås skal du bruge en strømforsyning 12V, et tastatur eller læser og et udtryk på den indvendige side, lidt vrider og greb og så er du kørende. Selvfølgelig er der lidt arbejde i monteringen og tilslutningen men ikke noget som er sværere end man kan finde How to do på nettet.

 

Magnetlåse til effektiv dørstyring

Brug for en simpel lås, der sikrer dig problemfri trafik i din bygning? Hos Lavpris-Låse finder du et bredt sortiment af magnetlåse. Disse låse er velegnede til både private, virksomheder, institutioner og i boligforeninger. De bruges ofte, hvor der er meget trafik ind og ud af dørene. Det er både billigt og nemt at investere i magnetlåse til dine døre. Se nærmere på sortimentet her på siden, og find den rette lås med magnet til netop din dør. Husk, at vi sender gratis ved køb over 799kr.
 

Praktisk og nem styring af døre

Hos Lavpris-Låse finder du magnetlåse fra anerkendte mærker som Abloy, Dorma og Safetron. Du finder både almindelige former for magnetlåse, ligesom vi også fører stanglåse. Alle er de af høj kvalitet og yderst nemme at montere på dine døre.
 
Hvorfor vælge en magnetlås? Dine fordele ved at vælge magnetlåsen er:
 
- De er nemme at arbejde med
- Du får en magnetisk lås med kort reaktionstid
- Du kan tidsstyre låsning af døren
- Du kan bruge låsen til en fjernbetjent dør
 
Alt i alt er der mange fordele ved at vælge en magnetlås til din dør. Det giver dig både en praktisk, sikker og nem måde at styre dørens lås på. Brug dem til et adgangskontrolanlæg, døre med tidsstyring, til fjernbetjente døre eller brandarmeringsanlæg. Der er mange udnyttelsesmuligheder med en magnetlås. 
 

Magnetlåse til virksomheder, boligforeninger og private 

Lyder magnetlåsen som noget for dig? De er populære og bruges i stor stil af både private, virksomheder og i boligforeninger. Med disse låse sikrer du nemlig simpel styring af dine døre. Derudover er låsene også nemme at udskifte, ligesom de er ret simple at montere. 
 
Når magnetlåsen skal monteres for første gang i en ny dør, kræver det lidt udstyr som strømforsyning, tastatur, vrider og greb. Er du ikke selv fiks på fingrene? Så kan du hyre en af vores dygtige montører til at komme ud og foretage opgaven for dig. Vi kan hjælpe med enhver montering af lås. 
 

Køb magnetlåse i dag 

På udkig efter en smart magnetlås til døren? Lavpris-Låse er Danmarks største online shop indenfor låse og overvågning. Derfor fører vi selvfølgelig et bredt udvalg af denne type lås. Skulle du have spørgsmål til nogle af produkterne i sortimentet? Du kan altid kontakte os for gode råd og vejledning. Vi hjælper dig godt i mål med at vælge den rigtige lås til din dør.