Navigation

Abus Cylindre

Her finder du ABUS Zolit, Vitess, Bravus og  Deltus system.

Cylindre til enhver smag men fælles for alle er at de er godkendt i højeste klasse og med kopisikrede nøgler.

ABUS nøgle profil C 
ABUS nøgle profil C 
-20%

ABUS nøgle profil C 

1084522239
357,50 kr. 286,00 kr. Tilgængelige på lager
Kan kodes til eksisterende system
36 ud af 86 produkter
Hent flere produkter

ABUS låsecylindre i højeste kvalitet 

Den tyske virksomhed ABUS har udviklet produkter indenfor låse og sikring siden 1924. Denne produktion udgår fra denne devise: Sikkerhed er afhængig af kvalitet!. Og produkter fra ABUS er synonym med fabelagtig kvalitet, så du er sikret mest muligt sikkerhed. Tryghed forudsættes af sikkerhed, og med låsecylindre fra ABUS kan du være sikker på holdbarheden af dine låse, og at hjemmet er sikret imod ubudne gæster. Mange mennesker bekymrer sig om tyveri, og med låsecylindre fra ABUS, kan du gøre disse bekymringer meget mindre. 

ABUS låsecylindre i højeste kvalitet 

Hos os finder du et stort udvalg af låsecylindre i højeste kvalitet, som sikrer dig sikker- og tryghed. De fleste nøgler til private hjem kan nemt kopieres, og derfor bliver det hurtigt svært at sikre sig imod uautoriseret adgang til hjemmet. For at komme dette problem til livs, har ABUS udviklet Bravus-serien, som består af cylindre, der giver høj sikkerhed. Nøgler tilknyttet denne serie kan kun kopieres hos autoriserede forhandlere, og selv her kræver det et personligt identifikationskort. På denne måde opretholder du kontrollen over hvem, som har adgang til dit hjem. Vi har et stort udvalg af forskellige låsecylindre, så du finder helt sikkert også en model, som passer til dine behov for sikkerhed. 

Høj sikkerhed med en ABUS låsecylindre 

Med en låsecylindre fra ABUS får du et produkt, som sikrer dine værdier, din familie og dig selv imod tyveri og anden uautoriseret adgang i hjemmet. ABUS foretager jævnligt undersøgelser blandt danskerne, hvor der spørges ind til sikkerhed og følelsen af tryghed. Disse informationer gør, at ABUS altid er på forkant med markedet, og du finder derfor altid en løsning på dit sikkerhedsbehov. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Vi kalder os selv eksperter i sikkerhed, og dette retfærdiggør vi med vores lange erfaring i branchen. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor låse og sikring, og driver til dagligt Danmarks største online shop indenfor låse og andet udstyr relateret til privat sikkerhed. Vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan vælge den helt rigtige løsning. Vi ved at sikkerhed og tryghed er individuelle størrelser, og har lang erfaring med rådgivning om sikkerhedsløsninger til virksomheder og private. På vores hjemmeside findes også detaljeret information om vores mange produkter, som ligeledes kan bestilles herfra. Vi leverer over hele landet, og vi giver fragten ved køb over 799 kroner.