Dahua

Professionelt Dahua overvågningsudstyr 

Det kinesiske mærke er verdens førende inden for videoovervågning. Det er et utrolig innovativt mærke med funktionelle produkter af høj kvalitet. Et oplagt valg til at sikre din bolig eller erhvervslokaler med. Her i shoppen finder du et stort udvalg af udstyr til videoovervågning fra Dahua. Vi har lige, hvad du skal bruge! Kamera i bullet eller dome udgave, forskelligt udstyr til at montere disse med og harddisks til at lagre dit videomateriale på. Har du brug for hjælp? Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne fra Dahua. 

Dahua Security er førende indenfor videoovervågning

Med et Dahua kamera kan du føle dig mere sikker i hverdagen. Videoovervågning skræmmer ofte mange indbrudstyve væk. Og dem der ikke lader sig skræmme, bliver i stedet fanget på video. Med security udstyr fra dette mærke får du overvågning af høj kvalitet. I vores udvalg finder du modeller fra Dahua med 2 megapixel eller 5 megapixel, og kameraerne er også udstyret med micro SD-hukommelse. Med en NVR fra Dahua kan du dog koble flere overvågningskameraer til og lagre videoerne fra dem her på. På den måde har du alt dit overvågningsmateriale samlet ét sted. NVR modellerne fås med op til flere TB harddisk, hvilket betyder, at der er plads til at lagre videomateriale over en længere periode. 

Du finder også diverse udstyr til montage af dine kameraer. Det er alt fra extendere og samlebokse til vægbeslag. 

 

Bestil online i dag, og føl dig mere sikker 

Det har aldrig været nemmere at købe og installere videoovervågning i dit hjem eller i din virksomhed. I vores online shop kan du nemt bestille dit ønskede udstyr fra Dahua. Er du usikker på, hvilken type kamera eller harddisk du skal vælge? Så kan du altid kontakte os. Vi er Danmarks førende online shop indenfor låse og overvågning - og har helt sikkert lige det kamera eller udstyr, som du søger!

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål 

Vi har adskillige års erfaring med låse, sikring og overvågningsudstyr. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne. Vi hjælper dig godt på vej med at finde lige det udstyr til videoovervågning, som du skal bruge. Husk også, at når du bestiller for min. 799 kr., så leverer vi din ordre gratis. Du skal heller aldrig vente længe på at modtage dit udstyr til videoovervågning. Vi sender 90% af alle ordrer samme dag, som du bestiller!