Ruko

Ruko - kvalitetslåse i mange udgaver 

Ruko er et af de nok mest kendte låsebrands. Vi kender alle den klassiske Rukolås, der sidder i dørene i utrolig mange private hjem. Dét er et dansk produkt, hvilket vidner om god kvalitet og høj sikkerhed. Mærket er en del af danske Assa Abloy. Er du lige flyttet i ny bolig? Bygger du nyt? Eller har opført en tilbygning eller garage, der kræver nye låse? Ruko er det oplagte valg. Hos Lavpris-Laase.dk finder du dine cylindre, nøgler, hængelåse, terrassedørsgreb, elektroniske låse, dørgreb og meget mere. Opdag hele udvalget her på siden og find lige de produkter, du skal bruge.

Vi levere et bredt udvalg af Ruko Produkter på Danmarks største online shop for låseløsninger og overvågning

På vores webshop kan du finde et stort udvalg af kvalitets låse fra de bedste mærker. Vi sikre dig hurtig levering, da 90% af alle bestillinger ekspederes samme dag. Når du handler hos os, får du udover god kvalitets altid kundeservice i bedste klasse og altid konkurrencedygtige priser. Som forhandler til både private og virksomheder er der ikke en ordre der er for lille, eller for stor. Med over 60.000 gennemførte ordre er vi med til at dække alle vores kunders behov igennem vores webshop, store som små. Vi garanterer samtidig gratis fragt ved køb over 799,- og 14 dages bytte- og returret.

Så er du på udkig efter pålidelige låsesystemer fra Ruko? Du har fundet det rigtige sted! Hos lavpris-laase.dk tilbyder vi en bred vifte af Ruko's fineste produkter i kategorier som Cylindere, RUKO Serie 1200 og Tilbehør til låse. Gennemse vores kollektion og sikre dig selv med Ruko's pålidelighed

Ruko låse til ethvert behov

Det danske mærke byder på lidt af hvert, når det kommer til låse og sikkerhed. Cylindre og låsekasser - den helt klassiske lås til din dør. Du drejer nøglen, og døren låses op. Du drejer nøglen, og døren låses. Det er simpelt, og det er sikkert. Det ideelle valg til din yderdør. Elektroniske låse - disse er blevet mere og mere brugte. Det er ofte til indvendige døre, f.eks. i en virksomhed eller på et kontor. Der kan være et rum, som kun nogle medarbejdere skal have adgang til.

Det kan lige såvel være en smart løsning, hvis du gerne vil bruge din terrassedør som en indgang, der åbnes udefra. Terrassedørsgreb, dørgreb og dreje kip til vinduer - en dør eller et vindue kan have behov for et nyt greb. Selvom det ikke er med cylinder og aflåsning, kan det give dig større sikkerhed i hjemmet. 

Med eller uden cylinder 

Du kan sikre din dør på flere måder. Det kan være med en hel traditionel cylinder og låsemekanisme. Det kan også være med en lukning som et terrassedørsgrebs, hvor der lukkes af for indgang udefra. Derudover findes der også elektroniske låse til døre.

Til din cylinder medfølger der altid 3 nøgler i prisen. Du kan naturligvis også købe ekstra nøgler til dine cylinderlåse efter behov. Ruko står også bag andre produkter som f.eks. hængelåse. Brug dem til din garage, udhus eller skur såvel som skabet nede i fitnesscenteret. 

Hos Lavpris-Laase.dk finder du ikke blot cylindre og elektroniske låse. Du kan også købe alt det dér tilbehør og de små dele, som du kan have behov for til at montere din lås med. Gå på opdagelse i vores store webshop, og sammensæt dit helt eget låsesæt.

Med mere end 60 års erfaring levere vi høj sikkerhed med Ruko Låse.

Når du handler hos os er du garanteret en billig og sikker løsning, da vi har et stort kendskab til sikring af bolig og virksomhed gennem vores mange år i branchen. Vores store udvalg giver mulighed for, at finde den løsning der dækker dine behov bedst muligt, hvad enten det er en enkelt nøgle eller et avanceret låsesystem, kan vi levere produktet.

Ruko er et velkendt mærke på det danske marked og er af højeste kvalitet. Hvad enten du har brug for en lås til din hoveddør, terassedør eller skur, har vi præcis den Ruko løsning du står og mangler, for at sikre dig bedst muligt. Det velkendte mærke er et kvalitetsstempel af dit låsesytem og besværliggør indbrud i fremtiden. I vores store sortiment finder du også reservedele til dit låsessystem om det er en cylinder, låsekasse eller et komplet system du står og mangler, kan vi levere hurtigt til dig.

Er du på udgik efter det helt store overvågnings system eller et mere avanceret låsesytem kan du være sikker på, at finde det på vores webshop. Og mangler du samtidig rådgivning, er vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig. Ruko er som danmarks førende mærke indenfor sikkerhed, et optimalt låsesystem. Om det er hængelås eller et elektronisk låsesystem finder du det her. Ruko har et fleksibelt og gennemtænkt design, der tager udgangspunkt i dine sikringskrav om det er privat eller virksomhed. Til de synlige elementer i din Ruko løsning, er der altid taget højde for design, så du får et holdbart og stilrent look.