Navigation

Yale Doorman V2N

Dette er den gamle Yale Doorman model og tilbehøret til denne, ny forbedret support på elektroniske Yale produkter

36 ud af 42 produkter
Hent flere produkter

Høj sikkerhed med lås fra Yale Doorman 

Hos lavpris-laase.dk har vi et stort udvalg af låse fra Yale Doorman, som er blandt verdens førende producenter af låse, så du er sikret kvalitet i topklasse med en lås herfra. Vi har et stort udvalg af stanglåse, som passer til forskellige døre. Se mere på vores hjemmeside, eller kontakt vores kundeservice, så vi kan finde den rigtige lås til dine mål.

Fuld fleksibilitet

Vi tilbyder smarte og innovative løsninger indenfor låse. Her finder du låse, som åbnes med en chip, med kode eller en kombination af disse. Man kan også få låse, som låses op med mobilen. Du har selv rådighed over hvem der skal have adgang, og du kan til enhver tid udskifte koden, ligesom du også kan vælge hvilke chips, som skal have adgang og hvor. På denne måde får du en innovativ løsning med høj valgfrihed. Du kan selv styre hvilke tidsrum døren kan åbnes i, hvilket er smart hvis man eksempelvis får håndværkere på besøg. Skulle du være så uheldig at tabe din nøglebrik, så kan denne også nemt deaktiveres, så du igen har fuld kontrol over adgangen til dit hjem.

Yale Doorman stanglås 

Med en stanglås er du sikret optimal sikkerhed. En stanglås er designet til at yde maksimal sikring, og bruges tit i forretnings øjemed. En stanglås fungerer ved, at to metalstænger, heraf navnet, som ved låsning skydes ind i henholdsvis over- og underkarmen.

Køb her 

På vores hjemmeside kan du læse mere om vores forskellige låse. Bestil i dag og få din nye lås leveret i hjemmet, så du opnår optimal sikring af dette. Vi leverer til hele landet, og fragten er gratis på bestillinger over 500 kroner. Vi sætter en ære i hurtig levering, og 90% af modtagne bestillinger, pakkes og fremsendes samme dag.
 
Tøv ikke med at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi driver Danmarks største online forretning indenfor sikring af hjemmet, og har mere end 60 års erfaring indenfor låse og sikring, og denne erfaring kommer vores kunder til gode, så du kan være sikker på kyndig vejledning når hjemmet, eller andre ejendele, skal sikres. Vores mere end 60.000 gennemførte handler vidner om tilfredse kunder, og hvis produktet, mod forventning, ikke lever op til den forventede standard, har du som kunde 14 dages bytte- og returret.
 
Kontakt os i dag, og lad os sammen gennemgå sikringen af dit hjem og dine ejendele. Yale Doorman er en avanceret elektronisk lås til yderdøre; den betjenes med enten kode, nøglebrik eller fjernbetjening.
 

Fuld fleksibilitet og valgfrihed

Den helt store fordel ved at skifte den mekaniske lås og nøgle ud med Yale Doorman, vil være en meget større grad af fleksibilitet. Hvis du installerer en Yale Doorman er det muligt at låse og låse op på tre forskellige måder – med nøglebrik, med fjernbetjening eller med personlig kode. Yale Doorman kan uden problemer monteres i døre, hvor der i dag sidder en låsekasse efter skandinavisk standard. Det gør der i de fleste af de danske husstande – men er du i tvivl, om den kan passe hos dig, så kan du få hjælp og vejledning hos din lokale forhandler.
Du kan også bruge vejledningen her. 

Yale Doorman har en dansk voice guide, som trin for trin sørger for at du kommer igennem programmeringsfasen. Det er ikke svært – og det er hurtigt gjort.

 

Skabe med høj sikkerhed

Yale Doorman et sikkert alternativ til den mere traditionelle mekaniske aflåsning. Yale Doorman vinder især ved, at sikkerheden hurtigt kan genetableres, hvis en nøglebrik mistes. For en mistet nøglebrik kan slettes på et øjeblik, og bekymringen om, hvor den tabte nøglebrik er, eller om den er havnet i de forkerte hænder, kan helt elimineres. Brikken er logget ud og sikkerheden er genoprettet. Yale og Ruko A/S er begge selskaber i den internationale koncern ASSA ABLOY. I Danmark er det derfor Ruko, som markedsfører Yales produkter.

Yale Support kan kontaktes her

Yale Support e-mail: YaleDanmark@assaabloy.com

Yale Support nummer: 8988 7818 (Opkaldet koster 1,- kr. i minuttet)

Åbningstider på telefonisk support:
Mandag - Fredag kl. 8.00-20.00
Lørdag - Søndag kl. 10.00-15.00