TIPS OG GODE RÅD

Top 3 råd til at sikre virksomhedens udstyr

Har din virksomhed dyrt udstyr, vigtige dokumenter eller produkter, der ikke bare kan erstattes?

Det er en dyr omgang at have indbrud, og selv hvis man gør sit bedste for at undgå det, kan man ikke altid være helt sikker. Hvis I har udstyr i virksomheden, der ikke kan erstattes af forsikringen, kan det være en god ide at tænke ekstra over, hvordan I beskytter dette.

Tyverisikring er en investering, og selvom det virker dyrt nu, kan det på den lange bane være et rigtig klogt valg.

Her får du vores tre bedste råd til at sikre det dyre eller uerstattelige udstyr

Fjern udstyret fra tyvens udsyn

Indbrudstyven bliver nemmere fristet, hvis han/hun kan se udstyr af stor værdi stående fremme på jeres kontor eller i butikken efter lukketid. Sørg derfor for at sætte det dyre udstyr et sted, hvor tyven ikke kan få øje på det. 

Vi fraråder altid at trække gardinerne for. Hvis det ligner, at du skjuler værdifulde genstande, kommer tyven måske forbi for at tjekke.

Opsæt et godt alarmsystem med videoovervågning

Sørg for at have et godt alarmsystem, og at dette altid bliver slået til, når sidste mand forlader bygningen – så får du besked, når der kommer ubudne gæster.

Med videoovervågning til alarmsystemet får du ekstra sikkerhed, da du kan holde øje med, hvad der sker i butikken, på lageret eller på kontoret. Med videoovervågning og et godt alarmsystem bliver hjælpen tilkaldt, hvis alarmen bliver sat i gang – og du kan samtidig holde øje med situationen, fx på din telefon.

Derudover er skiltning om alarmer og videoovervågning med til at demotivere tyven til at gå efter netop din forretning.

Placer de vigtigste og dyreste genstande i et brandskab / tyveriskab

Sidst men ikke mindst: det er en rigtig god ide at flytte jeres meget værdifulde udstyr eller vigtigste dokumenter over i et brand- / tyveriskab, altså et såkaldt sikringsskab. Et sikringsskab afgrænser omfanget af et indbrud, så de dyreste eller helt uerstattelige genstande ikke bliver taget.

En forsikring dækker meget, men nogle genstande kan ikke erstattes med penge. Et sikringsskab garanterer, at dine mest værdifulde genstande og dokumenter altid er sikre.

Med et brandsikret skab sikrer du selvfølgelig også, at dine værdier er sikret, hvis der opstår brand. Det er en win-win, der giver dig ro i maven!