TIPS OG GODE RÅD

Sådan starter du dit SmartHome

Og 3 tryghedsskabende funktioner, der gør beslutningen det hele værd

Et SmartHome sætter rammerne om et trygt liv. Du kan opbygge dit SmartHome system, så det passer til din hverdag og samtidig gøre din bolig mere sikker.

Her får du en guide til at komme i gang med at opsætte et SmartHome system.

Opstart af SmartHome

Når du vil starte et SmartHome system, skal du først og fremmest sikre dig, at du har en god internetforbindelse. Et SmartHome er et ecosystem af apparater, der taler sammen gennem dit WiFi. 

Herefter skal du vælge dit system. De mest populære er Google, Amazon og Apple.

Vælg dine første Smart-produkter

Der er et hav af muligheder, når det kommer til SmartHome produkter. Lys, lyd, låse og meget mere kan integreres i ecosystemet som kan hjælpe med at gøre din hverdag betydeligt nemmere.

Det kan være en ide at starte småt: vælg fx først at udskifte pærer til Smart-pærer, som du tænder med mobilen – eller opsætter scenarier for, så de selv tænder om aftenen.

Sæt dig ind i produkterne og deres funktioner

Et SmartHome system er kun smart, hvis du udnytter de mange funktioner rigtigt. Sæt dig ind i produkterne inden du køber dem – kan de gøre en forskel i din hverdag, eller er det bare endnu en gadget, der ikke bliver brugt optimalt?

Udvid dit SmartHome system

Når du har opsat de første produkter i dit hjem, vil du hurtigt opdage, hvor stor en forskel de gør. Så er det tid til at udvide!

Øg sikkerheden

Øg sikkerheden i hjemmet med Smart-låse, som gør det sværere for tyve at bryde ind.

Med Smart-låse kan du åbne døren fra din mobil – uanset hvor du befinder dig. Så kan du lukke rengøringsfolk, håndværkere, gæster eller børnene ind, uden selv at være hjemme. Og du skal aldrig bekymre dig om at glemme nøglerne igen.

Du kan integrere alarmsystemer og overvågning i dit SmartHome system, som giver dig tryghed både i hverdage, og når du er på ferie. 

Bevægelsessensorer og kameraer, du kan se via din mobil, giver ro i maven.

 

Skab et bedre indeklima

Med et SmartHome system kan du med fordel kigge ind i, hvilke produkter, der kan tale sammen. For eksempel kan du skabe et bedre indeklima med en CO2-alarm og automatiske vinduesåbnere – når CO2 niveauet er for højt, åbner vinduerne!

Du kan også få produkter, der styrer termostaten og varmen i dit hjem. Her kan du også opsætte scenarier, så varmen tænder, inden du kommer hjem. Så er stuen altid lun og hyggelig at sætte sig i efter en lang dag.