Muurikka t.g skorstenssæt 2x1m, antik silver

Model: HA43001166
Barcode: 6418075411661
403.25EUR  Incl. VAT
( 322.60EUR  Excl. VAT )
538.42EUR  Incl. VAT
You save: 135.17EUR
Availability: Out of stock

Tundra Grill Skorstenssæt 2 x 1 m , antiksølv

Tundra Grill skorstenssæt indeholder: røgrør med regnkrave + skorstensrør med regnkrave og skorstensforlænger. Det medfølgende rør til skorstenssættet må kun anvendes direkte i bygninger uden varmeisolering eller nedhængte lofter. Hvis du planlægger at installere et Tundra Grill-ildsted i en bygning, der er varmeisoleret eller har nedhængt loft, skal du bruge et skræddersyet brandisoleret røgrør. Når der installeres brandisoleret røgrør, er det tilrådeligt at kontakte den lokale brandsikkerhedsmyndighed.

Materiale: stål Farve: antiksølv Mål: 2 x 1 m Indeholder: Røgrør (Ø 36 cm) med støttekrave + skorstensrør med regnkrave (Ø 30 cm, højde 1 m) + skorstensforlænger (Ø 30 cm, 1 m)

Installation af skorstenssæt Røret har til formål at sikre, at den skorsten, der føres gennem taget, er placeret i sikker afstand fra tagkonstruktionerne. Røret føres ind i bygningen gennem et hul i taget, og det sættes fast på sin støttekrave på tagtoppen. Skorstensdelene føres gennem røgrøret ind i bygningen udefra og fastgøres til røghætten på Tundra Grill. Det krævede antal skorstensforlængelser afhænger af bygningens indvendige højde, målt fra taget til Tundra Grill røghætten; i henhold til bygningsreglementet skal skorstenen gå mindst 800 mm op på over tagtoppen. Trækket i skorstenen bliver bedre, hvis højden på røret uden på bygningen overstiger minimumskravene godt og vel. Når du vælger skorsten af en passende længde, skal du være opmærksom på, at forbindelsespunktet afkorter rørets samlede længde med 40 mm. Vi anbefaler, at alle forbindelser mellem skorstensrør sikres med selvskærende skruer eller varmebestandigt klæbemiddel. Dette sikrer, at skorstenen også forbliver på plads i stærk vind. Regnkraven er monteret på skorstenen over røgrøret. Det er formålet med regnkraven at forhindre regnvand i at komme ind i bygningen gennem mellemrummet mellem skorstensrøret og røgrøret. Med en spjældskorsten kan du justere træk og varme inde i bygningen. Spjældet skal holdes åbent, når der tændes op i Tundra Grill. Når spjældet er lukket, bliver varmen inde i bygningen. Spjældet kan også bruges til f.eks. at forhindre dyr og snavs i at komme ind i bygningen gennem taget, når Tundra Grill ikke er i brug.