Muurikka pizzasten

Model: HA54920600
Barcode: 6412456869225
40.21EUR  Incl. VAT
( 32.17EUR  Excl. VAT )
57.05EUR  Incl. VAT
You save: 16.84EUR
Availability: Out of stock

Med Muurikka Pizza Stone laver du sprød pizza på restaurantniveau derhjemme. Også velegnet til opvarmning af frosne pizzaer.

 

Muurikka Pizzasten

  • Sprød hjemmelavet pizza med pizzasten
  • Også velegnet til bagning
  • Kan bruges i ovne og de fleste griller
  • Godt tilbehør til Muurikka El-grill, fx Sommerkøkken ELECTRIC
  • Bærehåndtag

Med Muurikka Pizza Stone laver du sprød pizza på restaurantniveau derhjemme. Også velegnet til opvarmning af frosne pizzaer. Udover pizza er den også velegnet til fx bagning af brød, rundstykker, tærter og andet bagværk. Pizzastenen fungerer særligt godt i en køkkenovn eller grill – såsom Muurikka Outdoor ovnen. Den runde pizzasten har praktiske bærehåndtag, der gør det nemt at flytte stenen. Pizzastenens materiale er keramisk belagt cordierit. Må ikke placeres direkte på gasbrænderen, varmebestandighed max. 480°C.

Materiale: Keramisk belagt cordierit
Diameter: 33 cm
Tykkelse: 1,1 cm
Varmebestandighed: 480°C

Læs brugsanvisningen omhyggeligt før brug og gem brugsanvisningen. Følg instruktionerne omhyggeligt.

  • Opbevar ikke pizzastenen udendørs. Kulde vil få det til at revne.
  •  Pizzastenen kan knække på grund af stød eller fald.
  • Brug ikke en revnet eller beskadiget sten. Brudte fragmenter kan være skarpe og forårsage skade.

Kom godt i gang og rengøring af pizzastenen

Skyl pizzastenen med varmt vand før første brug. Lad det tørre helt. Pludselige temperaturændringer kan få stenen til at revne. Pizzastenen tåler ikke opvaskemaskine.

Skrab fastsiddende madrester fra stenoverfladen med en plast- eller træspatel. Rengør stenen med vand; du kan bruge en våd klud eller svamp til at hjælpe. Dyp ikke en varm pizzasten i koldt eller koldt vand; lad stenen køle af, inden du skyller den med vand. Læg ikke pizzastenen i blød i vand. Brug ikke opvaskemiddel til rengøring – det kan trænge ind i materialet og derved forårsage smagsfejl ved næste brug. Pizzastenen bliver mørkere med tiden og kan blive plettet; dette er normalt og påvirker ikke smagen af ​​de tilberedte fødevarer eller pizzastenens ydeevne.

Brug af pizzastenen

Pizzastenen skal forvarmes inden brug. Sæt pizzastenen i ovnen eller grillen, når du begynder at varme ovnen op eller tænder grillen. Lad pizzastenen varme i ovnen/grillen i cirka 10 minutter.

Brug en pizzaspatel/skræl eller bagepapir, som du har drysset hvede- eller majsmel på. Læg pizzaen på stenen. Bag pizzaen til osten er smeltet og kanten af ​​pizzaen er sprød. Når pizzaen er klar løftes den fra pizzastenen til et varmebestandigt skærebræt med en pizzaspatel/skræl. Lad pizzastenen køle af i ovnen/grillen og løft den først derefter forsigtigt op i en grydeskåner. Skrab fastsiddende madrester fra stenoverfladen med en plast- eller træspatel. Rengør stenen med vand; du kan bruge en våd klud eller svamp til at hjælpe.