Muurikka multi-rengøringsmiddel

Model: HA54920030
Barcode: 6416571013402
16.78EUR  Incl. VAT
( 13.42EUR  Excl. VAT )
17.83EUR  Incl. VAT
You save: 1.05EUR
Availability: Out of stock

Et miljøvenligt rengøringsmiddel, der polerer og beskytter næsten alt!

uurikka MultiCleaner er et økologisk rengøringsmiddel uden farve- og konserveringsmidler, der renser, polerer og effektivt beskytter næsten alt, såsom grill, rygeovne, køkken, badeværelse, fliser, kogeplader... Fjerner også hårde og fastsiddende pletter uden at korrodere og ridse. (Ikke egnet til rengøring af Muurikka pander).

Udover griller og rygeovne gør Muurikka MultiCleaner rengøring af køkken, badeværelse, sauna og pejse. Fjerner fastsiddende pletter, kalksten, fedt og sod. Polerer metaloverflader og genstande. Efterlader en vand- og pletafvisende overflade.

Rengøring af hjemmet: køkkenbordplader og vaske, kogeplader, keramiske kogeplader, grill/rygeovne, marmor- og granitbordplader, fliser og flisesømme, brusere, saunasæder og glasdøre, pejse (mursten, fedtsten, keramik) og pejsglasdøre, vand slisker osv.

Gnid rengøringsmiddel på en fugtig svamp og klem svampen til den skummer godt. Vask overfladen med den opskummede svamp og skyl. Forny behandlingen evt. Hvis overfladen er meget følsom eller porøs, test først på et ikke iøjnefaldende område. Du kan bruge forskellige slags svampe med MultiCleaner. Efter brug, lad dåsen stå åben, indtil renseren er tør, og luk derefter låget. Opbevar dåsen tørt.

Indeholder: under 5 % anionisk overfladeaktivt stof og polermiddel.

Indeholder ikke: konserveringsmidler, farvestoffer eller lugtstoffer. Holde utilgængeligt for børn.

Vægt: 400 g