Muurikka wok med ben 43cm inkl. opbevaringspose

Model: HA54010130
Barcode: 6416571001959
118.15EUR  Incl. VAT
( 94.52EUR  Excl. VAT )
Availability: Out of stock

Muurikka Wok er en alsidig dyb pande. Til gas, el eller åben ild.

Muurikka Wok med ben

  • Volumen 9 liter
  • Materiale varmvalset stål
  • Leveres med 3 aftagelige ben
  • Velegnet til åben ild, på gasbrænder eller anden grill
  • Udmærket egnet til brug med Summer Kitchen GAS og GAS MAXI, ikke til Summer Kitchen ELECTRIC
  • Meget langtidsholdbar pande med omhu
  • Leveres med brugs- og plejevejledning
  • Udover wok kan panden bruges til forskellige slags madvarer; grøntsager, paella, boble og squeak eller endda supper

Muurikka Wok Pan bliver kun bedre med årene. Muurikka Wok er alsidig; du kan bruge den på åben ild, i forskellige griller, med en gasbrænder og et sommerkøkken (ikke sommerkøkken ELECTRIC). Muurikka Wok er nem at opbevare i den medfølgende beskyttelsespose. Muurikka Wok vil være din livslange partner med omhu. Leveres med aftagelige 20 cm lange ben (3 stk.).

Panden skal krydres inden brug. Vi anbefaler, at du køber Muurikka Silava Friture Fat med panden.

Volumen: 9 L
Materiale: varmvalset stål

Korrekt pleje gør Muurikka Pan til din livspartner. Selvom Muurikka Pan er lavet af robust jern, har den også brug for lidt pleje. Med denne vejledning kan du holde din pande i god stand i årevis og undgå rust.

Tag en Muurikka pande i brug
Rengør den nye pande ved at vaske den med et mildt rengøringsmiddel eller varmt vand, og krydr panden umiddelbart efter rengøring som følger: Opvarm panden varm på en gasbrænder, elektrisk grill eller bål og påfør et tyndt og jævnt lag Muurikka Silava friturefedt eller olie på hele pandens overflade. Fedtet må ikke dryppe tykt ned på grydens bund, for hvis det klumper sig, vil fedtet brænde på til en ujævn masse. Påfør et par lag fedtstof og vent til fedtet er suget op inden brug. Fedtet bliver mørkere og tørrer på panden, i hvert fald i midten af ​​panden. Panden bliver yderligere mørkere under brug og får mere patina.

Rengøring Rengør
altid gryden efter brug. Det bedste resultat opnås ved at rengøre gryden umiddelbart efter brug. Hæld en dråbe vand på panden, bring det i kog og rengør panden med en spatel og køkkenrulle. Tør panden tør og smør stegefladen let med madolie eller saltfri Muurikka Silava Friture Fat.

Opbevaring
Inden langtidsopbevaring skal du rengøre, tørre og smøre panden ved at opvarme den med Muurikka Silava Friture Fat (opvarmning vil fjerne fugt fra panden, og Silava Friture Fat vil forhindre rust). Opbevar gryden et tørt sted.

Hvis din Muurikka Pan er rusten
Hvis panden har været udsat for fugt under opbevaring og er rusten, skal du ikke bekymre dig. Skrub panden med ståluld eller grillbørste, rengør og krydr den i henhold til instruktionerne om at tage en Muurikka Pan i brug. På denne måde vil din pande være god til at gå igen.

Gammelt salttip
Når din Muurikka Pan er snavset, eller du vil rense panden mellem retter med forskellig smag, er salt et godt trick. Fordel salt rigeligt på Muurikka panden og hold lav varme i et par minutter. Saltet vil suge fedt, fugt og pletter op. Når pletterne er suget op, skraber du saltet af med fx en spatel, hælder en dråbe vand på panden og tør panden af. Husk til sidst at tørre og smør panden godt. På denne måde bliver din Muurikka Pan så god som ny igen.