Muurikka stegeplade 58 cm med ben inkl. opbevaringspose

Model: HA54010050
Barcode: 6416571000129
120.84EUR  Incl. VAT
( 96.67EUR  Excl. VAT )
160.41EUR  Incl. VAT
You save: 39.57EUR
Availability: Out of stock

Selvom produktnavnet Muurikka er blevet det finske fællesnavn for alle udendørs stegepander, er der kun én ægte Muurikka.

Muurikka Pan 58 cm med ben

  • Panden kan bruges med eller uden ben
  • Velegnet til åben ild, elektrisk grill, gasbrænder eller andre typer grill
  • Meget langtidsholdbar pande med omhu
  • Leveres med brugs- og plejevejledning
  • Panden kan bruges til tilberedning af mange slags mad: grøntsager, wok, paella, kød, pølser og pandekager

En klassisk pande, der kun bliver bedre med årene. Muurikka pander er meget alsidige; du kan bruge dem på åben ild, i forskellige griller, med en gasbrænder og et sommerkøkken. Med denne robuste pande kan du tilberede alt fra forretter til desserter. Korrekt pleje gør Muurikka Pan til din livspartner. Leveres med aftagelige 20 cm lange ben (3 stk.).

Panden skal krydres inden brug. Vi anbefaler, at du køber Muurikka Silava Friture Fat med panden.

Diameter: 58 cm
Ben: 3 stk, længde 20 cm
Materiale: varmvalset stål

Korrekt pleje gør Muurikka Pan til din livspartner. Selvom Muurikka Pan er lavet af robust jern, har den også brug for lidt pleje. Med denne vejledning kan du holde din pande i god stand i årevis og undgå rust.

Tag en Muurikka pande i brug
Rengør den nye pande ved at vaske den med et mildt rengøringsmiddel eller varmt vand, og krydr panden umiddelbart efter rengøring som følger: Opvarm panden varm på en gasbrænder, elektrisk grill eller bål og påfør et tyndt og jævnt lag Muurikka Silava friturefedt eller olie på hele pandens overflade. Fedtet må ikke dryppe tykt ned på grydens bund, for hvis det klumper sig, vil fedtet brænde på til en ujævn masse. Påfør et par lag fedtstof og vent til fedtet er suget op inden brug. Fedtet bliver mørkere og tørrer på panden, i hvert fald i midten af ​​panden. Panden bliver yderligere mørkere under brug og får mere patina.

Rengøring Rengør
altid gryden efter brug. Det bedste resultat opnås ved at rengøre gryden umiddelbart efter brug. Hæld en dråbe vand på panden, bring det i kog og rengør panden med en spatel og køkkenrulle. Tør panden tør og smør stegefladen let med madolie eller saltfri Muurikka Silava Friture Fat.

Opbevaring
Inden langtidsopbevaring skal du rengøre, tørre og smøre panden ved at opvarme den med Muurikka Silava Friture Fat (opvarmning vil fjerne fugt fra panden, og Silava Friture Fat vil forhindre rust). Opbevar gryden et tørt sted.

Hvis din Muurikka Pan er rusten
Hvis panden har været udsat for fugt under opbevaring og er rusten, skal du ikke bekymre dig. Skrub panden med ståluld eller grillbørste, rengør og krydr den i henhold til instruktionerne om at tage en Muurikka Pan i brug. På denne måde vil din pande være god til at gå igen.

Gammelt salttip
Når din Muurikka Pan er snavset, eller du vil rense panden mellem retter med forskellig smag, er salt et godt trick. Fordel salt rigeligt på Muurikka panden og hold lav varme i et par minutter. Saltet vil suge fedt, fugt og pletter op. Når pletterne er suget op, skraber du saltet af med fx en spatel, hælder en dråbe vand på panden og tør panden af. Husk til sidst at tørre og smør panden godt. På denne måde bliver din Muurikka Pan så god som ny igen.