SLAGFAST SIKKERHEDSCYLINDER RD3612

Fremtidens krav
Ruko's slagfaste sikkerhedscylinder er udviklet til at opfylde de øgede krav til sikkerhed som bl.a. kommer fra forsikringsselskaberne og den nye standard EN 1303:2013 grade 6/D.

Den unikke, patenterede konstruktion øger sikkerheden betragteligt. 4 hærdede hylstermøtrikker, hærdet boresikringsplade og hærdede stifter giver en særdeles god beskyttelse mod angreb. Hærdede skruer og en nyudviklet s-møtrik øger modstandskraften mod vriderangreb og udtræk.


Mekanismen inde i låsecylinderen
Den slagfaste sikkerhedscylinder har samme udseende, uanset hvilket låsesystem den indgår i. Sagt på en anden måde kan der være forskellige mekanismer inde i cylinderen alt efter hvilken type låsesystem den skal passe i.

Tilbehør bestilles separat.

Tilbehør består af:

2 stk. cylinderkappe

2 stk. cylinderring

1 stk. fjederring

4 stk. hærdet skrue

1 stk. skruedæksel

evt. forlængningsdele.

Rustfri Look Messing

Price Dkr

910,00
1.300,00
You save: 390,00
Availability: Out of stock
Barcode: 5708538042145

Vi koder gratis dine låse om så de passer samme nøgle hvis du ønsker det.

Dog skal du være opmærksom på at når låsene kodes om så kodes nøglerne ud og derfor får du kun de 2-3 nøgler med som passede til 1 lås i pakken.

Ønsker du flere nøgler så skal disse bestilles seperat.

Ønsker Du låsene kodet så de passer til Din egen nøgle, så får Du ikke ekstra nøgler med, disse skal bestilles seperat.

Har Du RUKO serie 1200 D12 låse kan Du bare skrive koden fra den Grønne nøgle i bemærkninger, så koder vi låsene til den kode,

Har Du RUKO Garant så skal du skrive at Du sender et kopi af sikkerhedskortet og derefter fremsende en mail med et billede af sikkerhedskortet.

Ved øvrige låse så ring lige først på 70227206.

 

Andre købte også