Muurikka sommerkøkkenvogn maxi, grå

Model: HA54110080
Barcode: 6412450792000
222.99EUR  Incl. VAT
( 178.39EUR  Excl. VAT )
Availability: Out of stock

Stilfuld sommerkøkkenvogn i metal med masser af opbevaringsplads til tilbehør og forsyninger.

Muurikka Sommerkøkkenvogn Maxi, grå

Hjulene på vognen gør det nemmere at flytte den, og vognens sideborde giver dig mere plads til madlavning. Sidebordene kan sænkes ned, så vognen fylder mindre. Vognen har også en masse opbevaringsplads til redskaber og forsyninger, såsom pander og rygere. Sommerkøkkenvognen kan monteres med Muurikka Gasbrænder D-350, eller Muurikka Electric Grill bordmodel. Kan også bruges som bord til f.eks el-rygeovn.

Vi anbefaler, at du køber et sommerkøkkenbeskyttelsesdæksel med sommerkøkkenvognen; det vandafvisende cover beskytter det mod fugt og støv.

Højde: 78 cm
Bredde med sidebordene nede: 70 cm
Bredde med sidebordene op: 135 cm
Dybde: 47 cm

Sommerkøkkenvogne holdes ryddelige og holder længere med regelmæssig pleje. Sol, luftfugtighed, luftforurening og temperaturudsving påvirker overfladerne på vogne. Regelmæssig rengøring, overvågning af overfladebehandlingens tilstand og korrekt opbevaring hjælper med at bevare vognene bedre. Det bedste opbevaringssted om vinteren for vogne er et tørt, køligt og ventileret rum. Om sommeren opbevares vognene bedst under et læ.

Rengøring: Med et fugtigt håndklæde kan du bruge et mildt rengøringsmiddel til rengøring. Tør trædelene umiddelbart efter rengøring.