Muurikka rygespåner whiskey 360 g

Model: HA54460050
Barcode: 6412450671602
11.16EUR  Incl. VAT
( 8.93EUR  Excl. VAT )
14.26EUR  Incl. VAT
You save: 3.10EUR
Availability: Out of stock

Rygespåner whisky passer til kul- og gasgrill, elrygeovne og andre rygeovne. Det fremstilles af egefade, som man har lagret alkoholholdige drikke i, bl.a. fra Rioja og andre steder i Spanien, Frankrig og Portugal. I fremstillingsprocessen bevares duften, smagen og andre vigtige kulinariske egenskaber. 360 g.

Muurikka Whisky Smoking Chunks til brug i alle slags rygere. Rygebidderne er lavet af egetræsfade, der har været brugt til opbevaring af spiritus.

Muurikka Whisky Smoking Chunks er velegnede til brug i kul- og gasgrill, elektriske rygeovne og andre rygere. De er lavet af egetræsfade, der har været brugt til opbevaring af spiritus fra Rioja og andre steder i Spanien samt fra Frankrig og Portugal. 

Fremstillingsprocessen bevarer lugten, smagen og andre vigtige kulinariske egenskaber. Rygestykkerne egner sig fremragende til at ryge al slags mad: Kød, grøntsager, fisk, pizza og desserter får en lækker røget aroma.

Brugsanvisning:

  • Læg chipsene i blød i vand i cirka 10-20 minutter. Brug cirka 2 dl chips pr kg røget mad.
  • Tag chipsene op af vandet og læg dem i et aluminiumsfad, rygeboks, bunden af ​​ryger eller chipsbakke.
  • Hvis du bruger en kulgrill: Når kullet gløder, læg fadet/kassen/bakken med chips direkte på kullene.
  • Hvis du bruger en gasgrill: Hvis grillen har en rygebeholder, så sæt fadet/kassen/bakken der. Hvis der ikke er en rygebeholder, skal du sætte fadet i et hjørne under grillen, inden du tænder op i grillen.
  • Hvis du bruger en Muurikka rygeovn, fordel et jævnt lag rygechips på chipsbakken, ca. 2 dl pr. kg røget.
  • Når chips begynder at ryge, lægges maden, der skal tilberedes, i grillen/rygeren.