Muurikka rygeovn til el pro 1200 w

Model: HA54420020
Barcode: 6412450682509
335.91EUR  Incl. VAT
( 268.73EUR  Excl. VAT )
460.55EUR  Incl. VAT
You save: 124.64EUR
Availability: Out of stock

Rygeovn af rustfrit stål. Med temperaturreguleringen. Ryg fisk, kød, grøntsager, vildtkød eller skaldyr. Svinemørbrad, kalkun og kyllingebryst, kalve- og lammekød samt alle typer af vildtkød får en fantastisk smag med rygning. Takket være den trinløse varmereguleringsfunktionen kan også mere følsom mad tilberedes i rygeovnen, samtidig med at råvarernes saftighed bevares. Ved hjælp af termometret kan du følge rygetemperaturen, og overflødig røg og fugt fjernes via ventilen. (Position 1 = 75–110 grader, position 2 = 150–185 grader, position 3 = 190–230 grader). Rygeanvisninger, en lille pose med røgesmuld, et opskriftshæfte og et beskyttelsesovertræk medfølger. Elektrisk effffekt 1200 W. Strømkabel 2 m, jordet stikkontakt 230 V 50 Hz. Størrelse Ø 28 cm, længde 55 cm. Øvre rist 24 cm x 48 cm og nedre 25 x 48 cm.

Varmejusterbar Muurikka elektrisk rygeovn PRO 1200 W med to rygebakker, med varmestyring, termometer og ventilationsventil. Straks klar til brug, designet, fremstillet og inspiceret i Finland! Brugervenlig temperaturjusterbar elektrisk rygeovn, varmeregulering mellem 75-230°C.

Ægte og original Muurikka elektrisk rygeovn nu som en endnu mere alsidig PRO-version! Apparatet kan bruges som en øjeblikkeligt klar ryger med rygechips eller som en normal udendørsovn uden rygechips, hele året rundt. Takket være den trinløse temperaturstyring kan ovnens temperatur nemt justeres, så den passer til en række forskellige retter. Temperaturregulering mellem 75–230°C. Med enheden kan du tilberede fisk, kød, grøntsager, skaldyr ... din fantasi sætter kun grænser. Termometeret, der er monteret på enheden, gør det nemt at overvåge og justere rygetemperaturen. Gennem udluftningen på bagsiden af ​​rygeren slipper overskydende fugt ud af apparatet, og håndtaget på fedtpladen hjælper med at tage maden ud af rygeren. Risten, fedtpladen og spånbakken tåler opvaskemaskine, så rengøringen er nem.

  • Let at bruge
  • Designet, fremstillet og inspiceret i Finland
  • To rygebakker
  • Øvre ristmål: 24 x 48 cm Nederste ristmål: 25 x 48 cm
  • En chip og fedtplade
  • Trinløs temperaturregulering 75–230 °C
  • Termometeret kan bruges til at overvåge ovnens indvendige temperatur
  • Ventilationsventilen fjerner overskydende røg og fugt
  • Effekt 1200 W
  • Tilslutningskabel 2 m
  • Rustfrit stål
  • Enhedens diameter: 28 cm
  • Enhedens længde 55 cm
  • Indeholder et opskriftshæfte med 10 opskrifter til PRO rygeren
  • Beskyttelseshætte medfølger og en lille pose rygechips
  • Uden rygende chips kan rygeren bruges som grill/udendørs ovn

Temperaturkontrol: position 1 = 75–110°C position 2 = 150–185°C position 3 = 190–230°C

Rygning ved lav temperatur (90-110°C)

Hvis du ikke ønsker, at temperaturen skal stige meget over 100°C eller endda lade den være under 100°C, skal du først opvarme enheden på effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og der vil dannes røg inde i enheden. Efter den ønskede temperatur er nået, kan du opretholde den med effektniveau 1. Der genereres ikke meget røg ved effektniveau 1.

Rygning ved medium temperatur (150-180°C)

Øg først temperaturen på enheden med effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og hold derefter temperaturen ved at dreje strømregulatoren til position 2. Overvåg temperaturen med termometeret og juster effekten lavere eller højere efter behov.

Varm rygning (190-230°C)

Ved varmrygning behøver du ikke justere strømmen meget; du kan lade enheden stå på strømniveau 3, mens du ryger. Ved varmrygning kan man kigge på uret for at se, hvornår maden er tilberedt. Vejledende varmrygningstider kan findes nedenfor.

 

(PDF) Rygning ved lav temperatur (90–110°C) Hvis du ikke ønsker, at temperaturen skal stige meget over 100°C eller endda lade den være under 100°C, bør du først opvarme enheden på effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og der dannes røg inde i enheden. Efter at den ønskede temperatur er nået, kan du opretholde den med effektniveau 1. Der genereres ikke meget røg ved effektniveau 1. Rygning ved middeltemperatur (150–180°C) Øg først temperaturen på enheden med effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og hold derefter temperaturen ved at dreje effektregulatoren til position 2. Overvåg temperaturen med termometeret og juster effekten lavere eller højere efter behov. Varm rygning (190-230°C)Ved varmrygning behøver du ikke justere strømmen meget; du kan lade enheden stå på strømniveau 3, mens du ryger. Ved varmrygning kan man kigge på uret for at se, hvornår maden er tilberedt. Vejledende varmerygetider kan findes i slutningen af ​​den vedhæftede PDF-vejledning. Rengøring af den elektriske rygeovnDen elektriske rygeovn er lavet af rustfrit stål. De aftagelige indvendige dele, dvs. spånbakke, drypbakke og bageplader, bør rengøres efter hver brug. Du kan endda vaske delene i en opvaskemaskine. Tip! Du kan beskytte spån og dryp med aluminiumsfolie, det vil gøre rengøringen nemmere. Især hvis du bruger sukkerterninger til at sætte farve på fisk, smelter de nemt på chipsbakken. Vi anbefaler også at rense den elektriske rygeovn indvendigt, hvis der har samlet sig meget sod og fedt på væggene. Fjern den elektriske modstand fra rygeovnen (elementet er fastgjort med 1 låsemøtrik), fjern modstanden og dens støtte fra rygeren, hvorefter du kan rengøre indersiden af ​​rygeren med Muurikka Multicleaner.