Muurikka rygeovn til el pro 1100 w

Model: HA54420010
Barcode: 6412450682400
282.25EUR  Incl. VAT
( 225.80EUR  Excl. VAT )
383.70EUR  Incl. VAT
You save: 101.45EUR
Availability: Out of stock

Rygeovn af rustfrit stål. Med temperaturregulering. Ryg fisk, kød, grøntsager, vildtkød eller skaldyr. Takket være den trinløse temperaturregulering er det nemt og smidigt at regulere temperaturen til tilberedning af forskellige typer mad. Termometret på rygeovnen gør, at du hele tiden kan følge temperaturen under anvendelsen. (Position 1 = 75–110 grader, position 2 = 150–185 grader, position 3 = 190–230 grader). Rygeanvisninger, en lille pose med røgesmuld, et opskriftshæfte og et beskyttelsesovertræk medfølger. Elektrisk effekt 1100 W. Strømkabel 2 m, jordad jordet stikkontakt 230 V 50 Hz. Størrelse Ø25 cm, længde 50 cm, galler 24x42 cm.

Ægte og original Muurikka Elektrisk Rygeovn med temperaturkontrol, termometer og ventilationsventil. Straks klar til brug, designet, fremstillet og inspiceret i Finland! Brugervenlig temperaturjusterbar elektrisk rygeovn, varmeregulering mellem 75-230°C. 

Muurikka elektrisk rygeovn PRO 1100 W

Ægte og original Muurikka elektrisk rygeovn nu som en endnu mere alsidig PRO-version! Apparatet kan bruges som en øjeblikkeligt klar ryger med rygechips eller som en normal udendørsovn uden rygechips, hele året rundt. Takket være den trinløse temperaturstyring kan ovnens temperatur nemt justeres, så den passer til en række forskellige retter. Temperaturregulering mellem 75–230°C. Med enheden kan du tilberede fisk, kød, grøntsager, skaldyr ... din fantasi sætter kun grænser. Termometeret, der er monteret på enheden, gør det nemt at overvåge og justere rygetemperaturen. Gennem udluftningen på bagsiden af ​​rygeren slipper overskydende fugt ud af apparatet, og håndtaget på fedtpladen hjælper med at tage maden ud af rygeren. Risten, fedtpladen og spånbakken tåler opvaskemaskine, så rengøringen er nem.

  • Let at bruge
  • Designet, fremstillet og inspiceret i Finland
  • En rygebakke
  • Ristmål 24 x 42 cm
  • En chip og fedtplade
  • Trinløs temperaturregulering 75–230 °C
  • Termometeret kan bruges til at overvåge ovnens indvendige temperatur
  • Ventilationsventilen fjerner overskydende røg og fugt
  • Ydelse 1100 W
  • Tilslutningskabel 2 m
  • Rustfrit stål
  • Enhedens diameter: 25 cm
  • Kropslængde 50 cm
  • Indeholder et opskriftshæfte med 10 opskrifter til PRO rygeren
  • Beskyttelseshætte medfølger og en lille pose rygechips
  • Uden rygende chips kan rygeren bruges som grill/udendørs ovn

Temperaturkontrol: position 1 = 75–110°C position 2 = 150–185°C position 3 = 190–230°C

Rygning ved lav temperatur (90-110°C)

Hvis du ikke ønsker, at temperaturen skal stige meget over 100°C eller endda lade den være under 100°C, skal du først opvarme enheden på effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og der vil dannes røg inde i enheden. Efter den ønskede temperatur er nået, kan du opretholde den med effektniveau 1. Der genereres ikke meget røg ved effektniveau 1.

Rygning ved medium temperatur (150-180°C)

Øg først temperaturen på enheden med effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og hold derefter temperaturen ved at dreje strømregulatoren til position 2. Overvåg temperaturen med termometeret og juster effekten lavere eller højere efter behov.

Varm rygning (190-230°C)

Ved varmrygning behøver du ikke justere strømmen meget; du kan lade enheden stå på strømniveau 3, mens du ryger. Ved varmrygning kan man kigge på uret for at se, hvornår maden er tilberedt. Vejledende varmerygningstider kan findes i slutningen af ​​denne vejledning.

Opskrifter til produktet

Pakken indeholder rygevejledning, en lille pose rygechips, opskriftsbog og beskyttelseshætte. Dele: 1 rist, spånbakke, fedtplade El-tilslutning: jordet stikkontakt 230V 50Hz Tilslutningskabel: 2 m Eleffekt: 1100 W Materiale: rustfrit stål Størrelse: diameter 25 cm/længde 50 cm Kropstykkelse: 0,6 mm

Produktet er CE-godkendt og opfylder de standarder, der er fastsat specifikt for gasudstyr. Produktet opfylder også EU's krav om fødevarekontaktmaterialer.

Fragtvægt : 7.218 kg

(PDF) Rygning ved lav temperatur (90–110°C) Hvis du ikke ønsker, at temperaturen skal stige meget over 100°C eller endda lade den være under 100°C, bør du først opvarme enheden på effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og der dannes røg inde i enheden. Efter at den ønskede temperatur er nået, kan du opretholde den med effektniveau 1. Der genereres ikke meget røg ved effektniveau 1. Rygning ved middeltemperatur (150–180°C) Øg først temperaturen på enheden med effektniveau 3 til den ønskede temperatur, og hold derefter temperaturen ved at dreje effektregulatoren til position 2. Overvåg temperaturen med termometeret og juster effekten lavere eller højere efter behov. Varm rygning (190-230°C)Ved varmrygning behøver du ikke justere strømmen meget; du kan lade enheden stå på strømniveau 3, mens du ryger. Ved varmrygning kan man kigge på uret for at se, hvornår maden er tilberedt. Vejledende varmerygetider kan findes i slutningen af ​​den vedhæftede PDF-vejledning. Rengøring af den elektriske rygeovn Den elektriske rygeovn er lavet af rustfrit stål. De aftagelige indvendige dele, dvs. spånbakke, drypbakke og bageplader, bør rengøres efter hver brug. Du kan endda vaske delene i en opvaskemaskine. Tip! Du kan beskytte spån og dryp med aluminiumsfolie, det vil gøre rengøringen nemmere. Især hvis du bruger sukkerterninger til at sætte farve på fisk, smelter de nemt på chipsbakken. Vi anbefaler også at rense den elektriske rygeovn indvendigt, hvis der har samlet sig meget sod og fedt på væggene.