Nyeste Cylindertype RUKO TRITON SAMPAK

Sampak med 2 cylindre, 1 postkasse, 1 hængelås og 5 nøgler.

Vil du have det allerbedste så skal du vælge RUKO TRITON.

Her har vi sammensat en Sampak af TRITON 501 Hoveddørs cylindre og TRITON 401 Postkasse  og hængelås.

Ønsker du yderligere produkter eller nøgler kan du frit til vælge produkter her Triton Varegruppe

Du kan frit blande 401 og 501 produkter og du kan også vælge at lave system med hoved og undernøgler, dette skal blot skrives i bemærkninger.

Bemærk der er 5 nøgler i denne pakke, normalt er der ikke nøgler med en System cylinder, den skal købes separat.

Systemet beskyttes med pinkode som fremsendes sammen med varene.

Price Dkr

3.450,00
4.312,50
You save: 862,50
Availability: Out of stock

Triton 501

– låsesystem med højeste sikkerhed

Triton 501 er et patenteret låsesystem der lever op til fremtidens krav til sikring af virksomheder og institutioner; det er kendetegnet ved høj sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

Tre sikkerhedsniveauer
Et Triton låsesystem kan skræddersys helt efter ønsker og behov. Det er nemlig muligt at kombinere tre sikkerhedsniveauer i samme låsesystem, men den enkelte bruger skal kun have én nøgle.

De tre sikkerhedsniveauer, samlet under navnet Triton, er

 • CLIQ Triton 501+ – højeste sikkerhedsniveau med intelligente nøgler
 • Triton 501 – højeste sikkerhedsniveau
 • Triton 401 – næsthøjeste sikkerhedsniveau

Triton er navngivet efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi. Derfor har vi udviklet en helt ny patenteret nøgleprofil, og sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning sætter det nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Triton har en patenteret teknologi og en del af sikkerheden består i, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen. Og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler

Ruko Garant Plus er et højsikkerhedsprodukt til private hjem, som kombinerer unik sikkerhed med stor fleksibilitet, flot design og funktionel nøglekomfort.

Garant Plus er Ruko’s sikreste låsesystem til privat beboelse. Nøglerne er patentbeskyttet og sammen med Garant Plus følger et kort med en personlig kode. Koden skal altid oplyses, hvis der skal laves ekstra nøgler, og det giver en helt unik sikkerhed for ejeren. Antallet af stifter kombineret med anvendelse af sidekode gør Garant Plus til markedets sikreste til privat beboelse.

Fakta om Garant Plus

 • Opfylder DS/EN 1303
 • Bore-sikring
 • Dirke-sikring
 • 2 spærresystemer
 • Patenteret profil
 • Patenteret teknologi
 • Sidekode
 • Nikkelfri nøgle
 • Nøgler kan kun kopieres ved fremvisning af sikkerhedskort

Patenteret
Låsecylinderen anvender tidssvarende, patenteret teknologi fra en af verdens mest sikre mekaniske låsesystemer, Ruko dp. Cylinderen er opbygget af 16 avancerede stifter, som mangedobler antallet af nøglekombinationsmuligheder og øger sikkerheden markant. 

Til alle døre
Garant Plus låsecylindrene kan monteres i alle låse og passer til Ruko's brede sortiment af beslag. Garant Plus fås i tre varianter: Poleret krom, poleret messing og rustfrit look. 

Sikkerhedskortet giver kontrol over nøglerne
Med låsesystemet følger nikkelfri nøgler i et nyt nøgledesign samt et sikkerhedskort, der betyder, at den patenterede nøgle kun kan kopieres ved fremvisning af sikkerhedskortet. På den måde er du sikker på at din nøgle ikke kopieres utilsigtet. 

Samme nøgle til alle låse
Med Garant Plus kan du bruge samme nøgle til alle døre og låse i boligen.

Vi koder gratis dine låse om så de passer samme nøgle hvis du ønsker det.

Dog skal du være opmærksom på at når låsene kodes om så kodes nøglerne ud og derfor får du kun de 2-3 nøgler med som passede til 1 lås i pakken.

Ønsker du flere nøgler så skal disse bestilles seperat.

Ønsker Du låsene kodet så de passer til Din egen nøgle, så får Du ikke ekstra nøgler med, disse skal bestilles seperat.

Har Du RUKO serie 1200 D12 låse kan Du bare skrive koden fra den Grønne nøgle i bemærkninger, så koder vi låsene til den kode,

Har Du RUKO Garant så skal du skrive at Du sender et kopi af sikkerhedskortet og derefter fremsende en mail med et billede af sikkerhedskortet.

Ved øvrige låse så ring lige først på 70227206.

 

Andre købte også