Muurikka rygeovn til el 1200 w m/termometer

Model: HA54410040
Barcode: 6412456845113
227.10EUR  Incl. VAT
( 181.68EUR  Excl. VAT )
315.92EUR  Incl. VAT
You save: 88.82EUR
Availability: Out of stock

Rygeovn af rustfrit stål. En klassiker, der er nem at anvende, og som du enkelt og smidigt kan ryge kød, fisk, grøntsager og pølser i. Rygeovnen kan også anvendes uden røgesmuld som en alsidig grill og udeovn året rundt. Udstyret med et termometer, som gør, at du nemt kan følge den indvendige temperatur i rygeovnen. Bag på rygeovnen sidder der en ventil til at bortlede overflødig fugt. Til alle rygeovne medfølger rygeanvisninger, en lille pose med røgesmuld, et opskriftshæfte og et beskyttelsesovertræk, som beskytter rygeovnen mod snavs og fugt. Elektrisk effekt 1200 W. Strømkabel: 2 m, jordet stikkontakt 230V/50Hz. Størrelse: Ø 25 cm, længde 55 cm.

Straks klar til brug Muurikka Elektrisk Rygeovn med termometer og ventilationsventil. Designet, fremstillet og inspiceret i Finland

En ægte original Muurikka elektrisk rygeovn kan genkendes på dets ægte Muurikka produkt-stempel. Muurikka elektriske rygeovn er en nem at bruge rygeovn og alsidig udendørs ovn i ét. Med den vil du altid få succes og nemt tilberede fisk, kød, pølser og grøntsager. Apparatet kan bruges til rygning med rygechips eller som almindelig udendørsovn uden rygechips, året rundt.

Termometeret monteret på kroppen gør det nemt at overvåge rygetemperaturen. Gennem udluftningen på bagsiden af ​​rygeren slipper overskydende fugt ud af apparatet, og håndtaget på fedtpladen hjælper med at tage maden ud af rygeren. Risten, fedtpladen og spånbakken tåler opvaskemaskine, så rengøringen er nem.

Rygeren leveres samlet, så den straks er klar til brug. Pakken indeholder et beskyttelsescover til at beskytte rygeren mod snavs og fugt. Der medfølger en lille pose rygechips.

  • Let at bruge
  • Straks klar til brug, leveres samlet
  • Designet, fremstillet og inspiceret i Finland
  • To rygebakker
  • Stegemål: øverste 24 cm x 48 cm og nedre 25 cm x 48 cm
  • En chip og fedtplade
  • Termometeret kan bruges til at overvåge ovnens indvendige temperatur
  • Ventilationsventilen fjerner overskydende røg og fugt
  • Effekt 1200 W
  • Tilslutningskabel 2 m
  • Rustfrit stål
  • Enhedens diameter: 28 cm
  • Enhedens længde 55 cm
  • Beskyttelseshætte medfølger og en lille pose rygechips
  • Uden rygende chips kan rygeren bruges som grill/udendørs ovn

Mulige anvendelser

Med denne elektriske rygeovn kan du tilberede og ryge fisk, kød, pølser eller grøntsager. Du kan også bruge den til blot at smage maden til med røg. Ud over at ryge, kan du tilberede mad med enheden som en ovn, bare lad rygechipsene ude. Når maden tilberedes ved høj temperatur, bevares maden saftigere, når den pakkes ind i aluminiumsfolie. Det er vigtigt at overvåge tilberedningen af ​​maden regelmæssigt.

hvordan man ryger fisk

Salt og krydr eller mariner frisk renset fisk eller fiskefileter før rygning. Du kan også salte fisken efter røgning, mens den stadig er varm. Hvis du bruger frossen fisk, skal du tø fisken kold op og salte den inden rygning.

Drys et tyndt lag, cirka 2 dl, rene, grove rygechips eller bidder på chipsbakken. BEMÆRK! Sørg for, at rygechipsene er fugtige; hvis chipsene er for tørre eller mængden af ​​chips er for høj, kan det få låget til at springe op under rygning! Du kan fugte chipsene ved at sprøjte dem med fx en sprayflaske. Skub spånbakken på holderne over varmeelementet (spånbakken må ikke placeres direkte på varmeelementerne).

Du kan tilføje eller fugte chipsene, hvis de forkuller for hurtigt. I stedet for chips kan du også bruge opskårne skiver af el. Forskellige træsorter er velegnede til rygning, f.eks. el, æbletræ, eg, hickory og kirsebærtræsflis.

Læg fisken i ét lag på ristene og skub ristene ind i rygeovnen. Hold øje med rygningen og overvåg fiskens tilberedning. Rygetiden afhænger af antallet og størrelsen af ​​fisk. Små fisk røges på 15-20 minutter og større fisk på 40-60 minutter. En laksefilet tager ca. 35-50 minutter at koge, afhængig af størrelsen. Fisken er klar, når rygben og skind let kommer af. Fjern tilslutningskablet fra stikkontakten og tag fisken ud af rygeren.

 

Pakken indeholder rygevejledning,

  • en lille pose rygechips,
  • opskriftsbog og
  • beskyttelseshætte.
  • Dele:  2 stegeplader/1 spånbakke/1 fedtplade 
  • El-tilslutning:  jordet stikkontakt 230 V 50 Hz 
  • Tilslutningskabel:  2 m Eleffekt:  1200 W
  •  Materiale:  rustfrit stål 
  • Størrelse:  diameter 28 cm/længde 55 cm

Fragtvægt : 8.268 kg

 

 

Rengøring af den elektriske rygeovn

Den elektriske rygeovn er lavet af rustfrit stål. De aftagelige indvendige dele, dvs. spånbakke, drypbakke og bageplader, bør rengøres efter hver brug. Du kan endda vaske delene i en opvaskemaskine. Tip! Du kan beskytte spån og dryp med aluminiumsfolie, det vil gøre rengøringen nemmere. Især hvis du bruger sukkerterninger til at sætte farve på fisk, smelter de nemt på chipsbakken. Vi anbefaler også at rense den elektriske rygeovn indvendigt, hvis der har samlet sig meget sod og fedt på væggene. Fjern den elektriske modstand fra rygeovnen (elementet er fastgjort med 1 låsemøtrik), fjern modstanden og dens støtte fra rygeren, hvorefter du kan rengøre indersiden af ​​rygeren med Muurikka Multicleaner.