Muurikka ildsted 70 cor-ten aftagelige ben

Model: HA54810040
Barcode: 6416575481405
373.55EUR  Incl. VAT
( 298.84EUR  Excl. VAT )
460.55EUR  Incl. VAT
You save: 87.00EUR
Availability: Out of stock

Fremstillet i Finland kan ildstedet modstå ekstreme vejrforhold fra generation til generation. Udsættelse for vejrforhold giver COR-TEN® stål Firepit en smuk rusten farve med tiden.

Muurikka Firepit 70 COR-TEN®

  • Den stive bålplads er lavet af tykt stål
  • Udsættelse for vejrforhold giver COR-TEN® stål Firepit en smuk rusten farve med tiden
  • Hver Firepit har en unik naturlig overfladetekstur
  • Modstandsdygtig over for ekstreme vejrforhold og ekstrem varme
  • Takket være sidehåndtagene er firepit let at flytte rundt på
  • Lavet i Finland, Key Flag produkt
  • Højde 31 cm, diameter 72 cm

Muurikka Firepits er lavet af tykt finsk stål og fremstillet i Finland. Disse robuste, multigenerationelle Firepits er lavet til at modstå de ekstreme vejrforhold i nord og høje temperaturer. Bålet er understøttet af tre robuste og aftagelige ben. Firepit er klar til brug og nem at flytte rundt på takket være sidehåndtagene. Åben ild skaber en behagelig atmosfære og varme i din have eller sommerhus. Saml dig omkring den runde bålplads med din familie og venner og nyd den charmerende atmosfære og madlavning med åben ild sammen. Varm ildstedet op med kul eller træ.

Muurikka Firepit er lavet af 3 mm tykt COR-TEN® stål. Firepit har den maksimale modstand mod varme. Udover rent stål indeholder COR-TEN® stål små mængder kobber, krom, nikkel og fosfor. Holdbarheden af ​​COR-TEN® stål er baseret på den tætte og holdbare oxidoverflade og modstandsdygtighed over for korrosion. COR-TEN® stål bruges faktisk ofte i konstruktioner, der er udsat for vejrpåvirkninger.

Udsættelse for vejrforhold giver COR-TEN® stål Firepit en smuk rusten farve med tiden. En ny Muurikka Firepit er grå, men den bliver langsomt rustbrun takket være tid og vejrforhold. Hver Firepit har en unik naturlig overfladetekstur. Fremstillet i Finland.

Mere information om COR-TEN® stål:

Som almindeligt blødt stål begynder COR-TEN® stål at oxidere, når det udsættes for både fugtige og tørre forhold. Over tid udvikler den oxiderede overflade et tæt patinalag, og dens farve skifter fra den oprindelige rødbrune til lys eller mørkebrun.

Farveændringens hastighed og resultat afhænger af de klimatiske forhold og luftkvaliteten på brugsstedet. Svovlholdig luft fremskynder oxidationsprocessen og gør overfladen mørkere. Hurtig vekslen mellem fugtige og tørre cyklusser accelererer også processen.

Der dannes ikke noget patinalag under konstant fugtige eller tørre forhold, hvorfor vejrbestandigt stål ikke bør anvendes f.eks. indendørs. Oxidationsprocessen tager normalt 2-6 år.

 

Højde: 31 cm
Diameter: 72 cm
Materiale: stål
Materialetykkelse: 3 mm

 

Du kan grille mad og tilføje brænde og brænde gennem hullet i midten oven på den separat tilgængelige stegepande.

 

Kompatibelt tilbehør