Trådløs batterikamera 2stk m /Wi-Fi Base

2 Batteridrevet overvågningskameraer med høj billedekvalitet dag og nat og 1 Wi-Fi base. Ideel til udendørs brug.

Batteri med op til 13 måneders levetid og hurtig opladning. Fuld HD 1080p/2MP og med en synsvinkel på 120° 100% trådløs (uden strømkabel)

Kameraerne kan nemt konfigureres via vores apps "App2Cam Plus" eller "Smartvest" Hurtig aktivering af optagelse og App besked ved bevægelse

Lokal datalagring uden Cloud Intercom via App Mål: B103 x H54 x D51 mm

Installationsvejledning

Datablad

Brugervejledning

Price Dkr

2.999,00
Availability: Out of stock
Model: ABPPIC90200
Barcode: 4003318879159

Ingen strøm, i nærheden?

ABUS Batterikam er det vejrbestandig, 100% trådløse trådløse sikkerheds kamera til dit hjem og placeres uden stikkontakt

2 MPx, intercom og push-meddelelser inkluderet.

Enkel og via app

Det første livebillede på den gratis App2Cam Plus får du inden for få minutter og uden at registrere kameraet.

Takket være det innovative holderkoncept er Akku Cam hurtigt monteret og fast tilsluttet holderen.

Batteri med lang levetid Standby-tilstand og intelligent bevægelsesdetektion tillader op til 13 måneders driftstid. Hvis batteriet er ved at løbe tør, modtager du en meddelelse på appen. Efter kun 4 timer er den fuldt opladet igen.

Den tilhørende basestation udvider kameraets brugsradius enormt. Forbind blot stationen permanent via USB-adapter til en stikkontakt i bygningen og via WLAN til routeren.

App2Cam Plus viser dig levende billeder og optagelser fra op til 8 basestationer à 2 kameraer.

Også via Internettet, hvis du rejser eller er på ferie.

For udenfor og i mørket Med fuld HD, hvidt lys LED og lavlysfunktion får du klare og detaljerede farvebilleder i løbet af dagen og endda om natten.

Den vandrette enhedskonstruktion, ideel til montering i loftsniveau, og 120 ° synsvinklen sikrer et optimalt overblik. Takket være certificeret beskyttelsesklasse (IP65): vejrbestandig i regn, sne og sollys.

Overfør sikkert og gem lokalt Sikkerhedskameraet overfører de krypterede data og direkte til basestationen uden omveje via internettet eller en sky. Basestationen, der er beskyttet i bygningen, lagrer dataene direkte og gratis på det lokale microSD-kort.

Andre købte også