Muurikka pande m/sammenklap. håndtag

Model/varenr.: HA54520080
Stregkode: 6412450688204
449,00  m/Moms
( 359,20  u/Moms )
556,89  m/Moms
Du sparer: 107,89
Lager: Ikke på lager

Højkvalitets kulstofstål pande med foldehåndtag. Kommer med en beskyttende taske.

Højkvalitets kulstofstål pande med et langt foldehåndtag. Træhåndtag. Nem at have med på tur, til sommerhuset eller campingpladsen i den praktiske beskyttelsestaske. Med god pleje vil pandens overflade få en naturlig non-stick overflade, hvilket mindsker behovet for pleje og forbedrer non-stick egenskaberne. Metalredskaber kan bruges sammen med panden. Vi anbefaler, at du køber Muurikka Silava Friture Fat med panden til at krydre. Lavet til tungt brug! Foldehåndtag længde 40 cm og grydetop diameter 24 cm.

Pandens materiale er sort kulstofstål. Der er ikke anvendt belægning i planen. Pandens sorte overflade er en egenskab ved det brugte råmateriale (sort kulstofstål), ikke et lag, der tilføjes separat til pandens overflade. Fordi gryden ikke er rustfrit stål, er det vigtigt nøje at følge instruktionerne om ibrugtagning og vedligeholdelse. Korrekt behandling forbedrer stegeegenskaberne og beskytter panden mod rust. Panden modstår varme, men ikke stødlignende opvarmning, så man skal være moderat i opvarmningen. Metalredskaber kan bruges sammen med panden. Brugt og vedligeholdt rigtigt har panden en lang levetid.

FØR FØRSTE BRUG:

Vask panden i hånden med varmt vand og mildt opvaskemiddel, tør straks af. Der er påført en forkrydsning på pandens overflade, så det er ikke absolut nødvendigt at krydre den med det samme, når den tages i brug.

SÅDAN BRUGER DU PANDEN:

1) Opvarm altid gryden ved moderat temperatur. For kraftig opvarmning får grydens bund til at deformeres. Panden bør ikke opvarmes helt tom; Du kan f.eks. tilføje en dråbe vand under opvarmningen. Hvis gryden tydeligt overophedes, vender den skæve krop muligvis ikke tilbage til sin oprindelige form. For at undgå vridning bør du også undgå at sætte en varm pande i koldt vand. En gryde af kulstofstål er lavet af et tyndere materiale end f.eks. støbejern og varmer meget hurtigt selv ved mild varme.

2) Brug altid fedtstof til stegning. Især tidligt skal du bruge meget fedt ved stegning; du kan senere bruge mindre fedt, når panden er blevet krydret. Når du steger madvarer med et højt proteinindhold, såsom æg eller hvid fisk, skal du være særlig forsigtig og generøst sænke temperaturen. Lad ingredienserne stege ordentligt; flyt ikke rundt på maden hele tiden. På denne måde kan du forhindre, at maden klæber til gryden.

EFTER BRUG:

Vask panden i hånden med varmt vand, gerne umiddelbart efter brug; på denne måde kommer pletter bedst af. Brug ikke selv milde opvaskemidler, da de fjerner fedtoverfladen dannet på panden. Den nemmeste måde at rengøre gryden på er at koge vand i den umiddelbart efter tilberedning; På denne måde kommer mad, der sidder fast på panden, ubesværet af, og panden kan nemt rengøres ved f.eks. at tørre den af ​​med et køkkenrulle. Må ikke vaskes i opvaskemaskine. Lad ikke gryden ligge i blød i vand; den er ikke lavet af rustfrit stål. Lad heller ikke gryden tørre udendørs; tør det med det samme, så det ikke ruster. Det er ikke farligt, hvis den sorte overflade slides af over tid og brug; du kan genoprette den sorte overflade ved at krydre panden igen. Krydr panden med for eksempel Muurikka Silava Friture Fat eller rapsolie.

KRYDDERI:

Krydderiet skal fornyes, når det er beskadiget eller vasket af. Fedtflageren, der dannes på pandens overflade, beskytter panden mod rust og forbedrer dens stegeegenskaber.

1) Varm gryden moderat op. Påfør et tyndt lag Muurikka Silava Friture Fat eller rapsolie over hele pandens overflade. Fedtet skal absorberes jævnt i pandens overflade. Der må ikke være for meget fedt på noget tidspunkt, ellers vil det brænde på pandens overflade som en ujævn masse og ikke absorbere. Lad fedtet virke, med panden begynder at ryge let.

2) Når panden krydes, begynder pandens overflade at blive tydeligt mørkere, især på steder hvor den originale sorte overflade er slidt. Krydderiet er klar, når fedtet er "tørret af" fra pandens overflade, og der ikke ryger mere. Du bør flytte panden for at sikre et jævnt resultat.

3) Lad gryden køle ordentligt af efter krydringen. Du kan gentage krydringen så mange gange du ønsker.

4) Når den originale sorte overflade er slidt og panden krydres senere, er pletter normale. Pandens stegeegenskaber forbedres i brug, når den krydres igen og igen og overfladen får patina. En krydret og velholdt pande ser brunlig-plettet ud, og dens overflade føles tydeligt fedtet og glat.

GARANTI

Produktgarantien dækker fejl i udførelse og materialer. Garantien dækker ikke skader forårsaget af slutbrugeren, rust eller fejl forårsaget af forsømmelse af pleje og vedligeholdelse.

NOTER/OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Problem: Panden er rusten

Hvis panden er rusten, skrubbes rusten af ​​med f.eks. sæbeståluld og krydres som beskrevet ovenfor umiddelbart efter rustfjernelse.

Problem: Panden er blevet skæv

Hvis grydens bund bliver skæv, kan du prøve at rette den op på følgende måde: Stil gryden på hovedet på en slidstærk base og bank for eksempel midten af ​​grydebunden med en gummihammer.

Problem: Mad stikker

Hvis maden klæber til gryden, så brug mere fedt i madlavningen og sørg for ordentlig pleje (ingen opvaskemiddel, vask i hånden, krydderier osv.) Undgå at vende maden hele tiden under tilberedning og sænk tilberedningstemperaturen, hvis det er nødvendigt.

Problem: Den sorte overflade løsner sig

Det er ikke farligt, hvis den sorte overflade slides af over tid og brug. Du kan genoprette den sorte overflade ved at krydre panden igen.