Muurikka grøntsagskniv pro damascus

Model/varenr.: HA54920800
Stregkode: 6414676014997
829,00  m/Moms
( 663,20  u/Moms )
Lager: Ikke på lager

Muurikka PRO Damaskus grøntsagskniven er lavet af højkvalitets VG10 stål. Den ekstremt skarpe og holdbare Damaskus-kniv er fremstillet efter den traditionelle metode, hvor metallet gentagne gange foldes, indtil bladets overflade viser et smukt og unikt 67-lags støbt Damaskus-mønster. Håndtaget er lavet af glasfiber og epoxybaseret G10 materiale, som giver et fast greb om håndtaget. Materialet er slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og også velegnet til fugtige forhold.

Kniven er pakket i en stilfuld gaveæske.

Kniven må aldrig vaskes i opvaskemaskine. I stedet skal kniven skylles med vand umiddelbart efter brug og tørres grundigt. Opbevar knivene i et knivstativ eller et sted, hvor de ikke er i kontakt med andre metalgenstande.

Knivlængde 27,5 cm, klingelængde 14 cm, klingebredde 4,0 mm, klingetykkelse 2,5 mm. Vi anbefaler at købe en Muurikka hvæsesten, når du køber en kniv.

Bemærk!  Kniven må ikke skæres eller snos til hårde råvarer som frosset kød eller ben, kokosnød eller dåselåg. Der er fare for, at stålstykker falder af.

Damaskus stål er en skarp og holdbar type stål, der oprindeligt blev udviklet i Mellemøsten til fremstilling af sværd og knive. Hårdt stål gør det nemt at arbejde med og gør, at metallet kan slibes ekstremt skarpt.

Knivlængde:  27,5 cm
Bladlængde:  14 cm
Bladbredde:  4,0 mm
Bladtykkelse:  2,5 mm

 

Vores professionelle knive er velegnede til at klare alle dine kulinariske forberedelsesbehov. Ultra Premium poleret og glat G10 glasfiberharpikshåndtag tilbyder overlegen styrke, mens dens sanitære konstruktion sikrer, at der ikke samles snavs eller snavs. Dette G10-håndtag er varme-, kulde- og fugtbestandigt og er konstrueret med en fuld tang. Klingen er håndslebet med en 16 graders vinkel pr. side, hvilket giver en skarpere, længerevarende klinge.
Den professionelle kniv er velafbalanceret, så du ikke føler dig trukket ned. Knivens ergonomi hjælper med at reducere chancen for at opleve ømhed og træthed i dine hænder. Bladets kant minimerer muligheden for, at mad klæber til kniven.

Vaske- og plejevejledning
Rustfrit stål, selvom det er plet- og rustbestandigt, er ikke uigennemtrængeligt for vand. Kun håndvask, må ikke vaskes i opvaskemaskine. Det er bedst at håndvaske og derefter tørre bladet af efter hver brug og sikre, at der ikke er fugt tilbage. Opvaskemaskiner kan ikke kun efterlade fugt og madpartikler, men kan også beskadige bladet med dets højtryksstråler. Korrosion kan opstå, hvis den sidder fast på mad eller fugt efterlades til at sidde på klingen natten over. Dette er en kvalitetsinvestering, og ved at tage de rette forholdsregler vil du nyde mange års stressfri service. Bemærk! Kniven må ikke skæres eller snos til hårde råvarer som frosset kød eller ben, kokosnød eller dåselåg. Der er fare for, at stålstykker falder af. Brug ikke kniven på hårde genstande og på overflader som granit eller glas skærebrætter.

Forsigtig
Vær forsigtig, når du bruger din kniv. Klingen er ekstremt skarp. Sørg for, at du altid holder kniven utilgængeligt for børn og kæledyr. Når det er muligt, bedes du opbevare din kniv i den medfølgende gaveæske eller knivblok.

Vedligeholdelse
Husk, at du skal slibe knivbladet med jævne mellemrum. Hvis du bruger en slibesten eller en rund slibemaskine, skal du holde den korrekte klingevinkel, mens du sliber. Hvis du mærker, at kniven hænger lidt, skal bladet bare stryges eller slibes lidt, ikke slibning igen.