SLAGFAST SIKKERHEDSCYLINDER RD3612

Slagfast sikkerhedscylinder anvendes hvor der ønskers høj sikkerhed. Den passer på alle døre med Connect- eller modullåsekasse og døre med kantstanglåse, hvor låsekassen er til oval cylinder.

Tilbehør bestilles separat. Tilbehør består af 2 stk. cylinderkappe, 2 stk. cylinderring, 1 stk. fjederring, 4 stk. hærdet skrue, 1 stk. skruedæksel, evt. forlængningsdele.

Rustfri Look Messing

Pris kr.

900,38
1.286,25
Du sparer: 385,87
Stregkode: 5708538042145

Slagfast sikkerhedscylinder

– stærkest af alt

Fremtidens krav
Ruko's slagfaste sikkerhedscylinder er udviklet til at opfylde de øgede krav til sikkerhed som bl.a. kommer fra forsikringsselskaberne og den nye standard EN 1303:2013 grade 6/D.

Den unikke, patenterede konstruktion øger sikkerheden betragteligt. 4 hærdede hylstermøtrikker, hærdet boresikringsplade og hærdede stifter giver en særdeles god beskyttelse mod angreb. Hærdede skruer og en nyudviklet s-møtrik øger modstandskraften mod vriderangreb og udtræk.


Mekanismen inde i låsecylinderen
Den slagfaste sikkerhedscylinder har samme udseende, uanset hvilket låsesystem den indgår i. Sagt på en anden måde kan der være forskellige mekanismer inde i cylinderen alt efter hvilken type låsesystem den skal passe i.

Serie 1200

Ruko Serie 1200 er et sikkerhedsprodukt med d12 teknologi til private hjem.

d12 teknologi er en særlig teknologi, og hvor navnet stammer fra, ses tydeligt når man kigger på cylinderen. Hullet i cylinderen hvor nøglen sættes ind – i fagsproget kaldet profilen – er formet som et d, og den form har Ruko patent på. Tallet 12 er antallet af koder på nøglen. Serie 1200 har dermed dobbelt så mange skæringer på nøglen som eksempelvis Serie 600, og Serie 1200 er derfor væsentlig mere sikker.

Fakta om Serie 1200
• Opfylder DS/EN 1303
• Bore-sikring
• Dirke-sikring
• Patenteret profil
• Patenteret d12 teknologi
• Nøgler af nysølv
• Nøgler kan kun kopieres af godkendt Ruko forhandler

Patenteret
Låsecylinderen anvender den nye patenterede d12 teknologi. Cylinderen er opbygget af 6 avancerede stifter, med 2 kodehøjder pr. stift og 12 kodepositioner pr. nøgle.

Til alle døre
Serie 1200 låsecylindrene kan monteres i alle låse og passer til Ruko's brede sortiment af beslag. Serie 1200 fås i tre varianter: Poleret krom, poleret messing og rustfrit look.

Den grønne kodebrik
Den grønne kodebrik udformet som en nøgle skal du opbevare på et sikkert sted, så du altid kan finde den igen. Kodebrikken skal anvendes, hvis du ønsker at bestille ekstra låsecylindre. 

Samme nøgle til alle låse
Med Serie 1200 kan du bruge samme nøgle til alle døre og låse i boligen

 

 

Vi koder gratis dine låse om så de passer samme nøgle hvis du ønsker det.

Dog skal du være opmærksom på at når låsene kodes om så kodes nøglerne ud og derfor får du kun de 2-3 nøgler med som passede til 1 lås i pakken.

Ønsker du flere nøgler så skal disse bestilles seperat.

Ønsker Du låsene kodet så de passer til Din egen nøgle, så får Du ikke ekstra nøgler med, disse skal bestilles seperat.

Har Du RUKO serie 1200 D12 låse kan Du bare skrive koden fra den Grønne nøgle i bemærkninger, så koder vi låsene til den kode,

Har Du RUKO Garant så skal du skrive at Du sender et kopi af sikkerhedskortet og derefter fremsende en mail med et billede af sikkerhedskortet.

Ved øvrige låse så ring lige først på 70227206.

 

Andre købte også