Analog HD optager, 16 kanaler

Analog HD optager, 16 kanaler

Pris kr.

7.562,45
9.222,50
Du sparer: 1.660,05
Model/varenr.: HDCC90020

16 kanals analog HD (HD-TVI) optager som kan håndtere op til 16 analog HD kameraer i full HD (1080p) eller traditionelle analoge kameraer i realtid. Optagerens hybrid funktion betyder at der både kan kobles nye analog HD kameraer og traditionelle analoge kameraer på optageren samtidig.

Dermed er det muligt at opgradere en eksisterende ældre analog installation til analog HD med høj opløsning på 1080p på udvalgte kameraer mens de øvrige analoge kameraer bibeholdes. En stor fordel ved HD-TVI teknologien at videosignalet transmitteres via koaksial kabler over lange afstande uden at billedkvaliteten forringes. Et HD-TVI signal (full HD 720p eller 1080p) kan via traditionelle RG59 kabler sendes over afstande op til 300 meter mens det er muligt at nå helt op på 500 meter med RG6 kabel.

Optageren understøtter tre metoder til analyse af videooptagelser. Smart playback: Et område udvælges og der vises kun optagelser hvor der er bevægelse inden for området. Trip wire: En linje markeres i billedet og der vises kun optagelser hvor linjen overskrides af et objekt eller person. Intrusion detection: Et område markeres i billedet og der vises kun optagelser inden for dette område. Optageren er kombatibel med ABUS iDVR app til iOS og android og kan ligeledes integreres i den gratis ABUS CMS software.

Andre købte også