MODULLÅS RUKO ASSA 2000

Anvendelse Yderdøre i private boliger, butikker og institutioner. 2-funktionslås med dobbeltcylinder og vridergreb. Låsen er forsynet med omstillerknap, der gør den udesikker og hjemmesikker. Indefra låses og åbnes med vrideren. Når huset forlades, trykkes omstillerknappen ned, hvorefter låsen kun kan åbnes med nøglen. Til forretnings- og institutionsbrug kan riglen blokeres med omstillerknappen, så riglen ikke fejlagtigt kan låses med vridergrebet. Konstruktion Falle- og rigellås med tvangsstyret rigel.

Pris kr.

840,50
1.025,00
Du sparer: 184,50
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: RU520961
Stregkode: 7332404081037

Anvendelse

Yderdøre i private boliger, butikker og institutioner. 2-funktionslås med dobbeltcylinder og vridergreb. Låsen er forsynet med omstillerknap, der gør den udesikker og hjemmesikker. Indefra låses og åbnes med vrideren. Når huset forlades, trykkes omstillerknappen ned, hvorefter låsen kun kan åbnes med nøglen. Til forretnings- og institutionsbrug kan riglen blokeres med omstillerknappen, så riglen ikke fejlagtigt kan låses med vridergrebet.

Konstruktion

Falle- og rigellås med tvangsstyret rigel. Riglen har 21 mm fremspring i én tur ved nøgledrejning 360°. Vendbar falle. Låsen skal monteres sammen med langskilt 4294 eller sikkerhedslangskilt 4292 på indvendig side, samt Ruko?s normale cylinder, cylindertilbehør og dørgreb.

Godkendt

Skafor godkendt i rød kategori.

Udførelse

Låsekasse, stolpe og falle af zinkbehandlet stål. Rigel af lamineret zinkbehandlet stål.

Andre købte også