LINDRUCKER VINDUESLÅS

Bemærk produktet er udgået og erstattes af en ny model Q4 2019.

Den sikreste vindueslås på markedet. Designet af NORM ARCHITECTS.

Pris kr.

Ring for pris
70227206

Model/varenr.: VL11100
Stregkode: 5705532080807

1 stk. i æske. Lindrucker vindueslås med hvid overfladebehandling (RAL 9010). Kan anvendes både til indbruds -og børnesikring. Kan monteres i vinduer af træ, plastik og aluminium, uanset om vinduet er sidehængt, topstyret, sprosset, Dannebrog, med dreje kip eller i fast karm..

Alle vitale låsedele er lavet i hærdet stål (St 52 Hærdet stål HRC50-60 - 0,3mm) . Stålet er testet til, at man i løbet af 5 minutter ikke kan bore igennem det med et hærdet stålbor. Konstruktionen udnytter styrken i vinduets ramme og karm. Der er ingen synlige skruer og det vitale koblingspunkt mellem låsehus og låsepal er skjult i låsehuset. Konstruktionen er testet til at modstå et tryk og et træk på 650 kg.

Derudover er det testet til at være udsat for indbrud med brug af tyvens typiske værktøjer i 5 effektive minutter over 20 minutter. Værktøjerne omfatter bl.a.: koben, skruetrækker, hammer, sav og kiler i 5 effektive minutter. Vindueslåsen har en indbygget glassikring, der gør det svært for tyven at fjerne alle glaslister og tage ruden ud af rammen. Den udvendige del (glassikring) er forsynet med refleks.

Formålet er - også om natten - at gøre tyven opmærksom på, at dit hus er godt sikret. Det vil oftest få tyven til at søge nye græsgange. Vidueslåsen betjenes uden nøgle men med et kodehjul. Man indstiller selv den valgfri kode, der skal aktivere åbning af vindueslåsen. Selve aktiveringen kan gøres med en finger eller f.eks. en kuglepen. Det er hurtigt at se om alle vindueslåsene er aktiveret: Er en vindueslås ikke låst er hætten oppe. Download datablad nedenfor for yderligere tekniske specifikationer.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også