RUKO og ABUS låsesystemer.

Til både private og erhverv, alle med Kopisikre nøgler.

Bemærk når du bestiller Låsesystemer så er der ikke nøgler med til Cylindrene, disse skal købes seperat.

Sikring af erhverv

For virksomheder og institutioner er det vigtigt at have en god sikkerhed – især uden for åbningstid, hvor der i industrikvarterer og kontormiljøer ofte kan være lange perioder, uden at der kommer nogen forbi. Men også i den normale åbningstid hvor der kommer kunder, forretningsforbindelser og daglige brugere, er det af stor betydning at have orden i sikkerheden.

Låsesystemer

Til aflåsning af virksonheder og institutioner anbefaler Ruko låsesystemet Triton 510, der befinder sig på det højeste sikkerhedsniveau og er patenteret. Uanset virksomhedens størrelse, geografiske placering af bygninger og ønske til aflåsning, kan det arrangeres at hver bruger kun har én nøgle.

Et fornuftigt alternativ til Triton 501 låsesystem er Merkur 401 som er placeret i næsthøjeste sikkerhedsniveau. Merkur 401 er et bore- og dirkesikkert låsesystem hvor der er fuld kontrol over antallet af nøgler.Se mere.

Med et Ruko låsesystem kan uvelkomne gæster holdes ude og de der er velkomne, kan nemt komme ind relevante steder – uden at de skal forsynes med et kæmpe nøglebundt.

Elektronisk adgangskontrol

Mange firmaer i Danmark øger desuden sikkerheden for medarbejdere, værdier og produktionshemmeligheder ved at investere i effektiv elektronisk styring og overvågning af adgangen til virksomhedens administrations- og produktionsbygninger.

Med elektronisk adgangskontrol som Ruko ARX udstyres alle medarbejdere med et personligt magnetkort, der er kodet til at give den pågældende person adgang til de rum, der er relevante for ham eller hende.

 

Årligt begås der mange indbrud i de danske virksomheder; det kan forårsage dyre produktionsnedbrud og ærgerlige leveringsforsinkelser. Ofte er det letomsættelige ting som designmøbler og it-udstyr, der er interessante for indbrudstyvene.

Både når det gælder traditionel sikring og ny elektronisk adgangskontrol af virksomheder, er låsen altafgørende. Grundlæggende skal butikker og erhvervsvirksomheder nemlig være forsvarligt aflåst med mindst én F&P-registreret lås, hvorefter man kan supplere med flere låse, gitre, alarmer, vagtværn mv.