1601 kasselås med 6 stift Cylinder.

Anvendelse Som ekstralås til døre hvis konstruktion ikke tillader montering af en indstukket lås. Konstruktion Smæklås med automatisk afspærring. Vendbar falle. Fallen sættes i berostilling ved at blive trykket ind i låsen. Vriderknoppen sættes ud af funktion, når låsen er låst eller i berostilling, ved at dreje nøglen 1/2 omgang modsat åbningsretningen. Udførelse Låsekasse og slutblik af sortlakeret stålplade. Falle af messing. Leveres også med alle synlige dele af forkromet eller poleret messing. Låsen leveres standard til indadgående døre

Sort Rustfri Look Messing
ind ud

Pris kr.

829,23
1.011,25
Du sparer: 182,02
Stregkode: 5708538000435

Som ekstralås til døre hvis konstruktion ikke tillader montering af en indstukket lås. Fallen trækkes ind i låsekassen med vrider eller nøgle.

Tekniske specifikationer

Smæklås med automatisk afspærring. Vendbar falle. Fallen sættes i berostilling ved at blive trykket ind i låsen. Vriderknoppen sættes ud af funktion, når låsen er låst eller i berostilling, ved at dreje nøglen 1/2 omgang modsat åbningsretningen. Komplet med tilbehør og cylinder (serie 600).

Låsekasse og slutblik af sortlakeret stålplade. Falle af messing. Leveres også med alle synlige dele af forkromet eller poleret messing.

Låsen leveres standard til indadgående døre

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også