Muurikka paellapande 45 cm støbejern
Højsidet paellapande til gas, elgrill eller åben ild.
Muurikka Paella Pan
- Højkvalitets paellapande, støbejern
- Panden med høje sider kan, udover paella, bruges til tilberedning af risotto, boble og squeak, grøntsager og andre fødevarer, der kræver masser af stegeareal.
- Gode stegeegenskaber, panden har høj varmekapacitet og holder sig varm
- Velegnet til gas, el og åben ild
- Pantopdiameter: 45 cm, bunddiameter: 40 cm
Med støbejerns Paella Pan kan du nemt tilberede alle fødevarer, der kræver masser af stegeareal og sider til at blande, såsom paella, risotto og bubble and squeak. Med den flade gryde kan du også nemt stege bøffer og fisk. Paella panden er velegnet til Muurikka gasbrændere, elektrisk grill og åben ild. Støbejern garanterer gode stegeegenskaber, panden varmer jævnt op og holder sig varm i lang tid. Tåler høj varme og metal køkkenredskaber. Behandlet med palmeolie. Krydr panden med Muurikka Silava Friture Fat eller rapsolie, når den tages i brug. Vask altid kun med vand uden opvaskemiddel.
Kedeltopdiameter: 45 cm Bunddiameter: 40 cm Bundtykkelse: 4 mm Sidehøjde: 4 cm
Muurikka Pan Kom godt i gang og plejemanual(PDF) Rengør den nye pande ved at vaske den med et mildt rengøringsmiddel eller varmt vand, brug varme til at tørre panden og krydr panden umiddelbart efter rengøring som følger: Tør panden af med olie eller påfør et tyndt og jævnt lag Muurikka Silava Frying Fedt på hele pandens overflade. Fedtet må ikke dryppe tykt ned på grydens bund, for hvis det klumper sig, vil fedtet brænde på til en ujævn masse. Varm panden varm op med en gasbrænder, i en el-grill eller på gløder, så fedtet bliver mørkere og tørrer på panden, i hvert fald i midten af panden. Du kan vaske panden en gang til og efter behov olie panden igen. Du kan gentage olieringen og opvarmningen indtil panden sortner, men det er ikke absolut nødvendigt, panden bliver yderligere mørkere ved brug og får mere patina. Vask panden med vand, brug IKKE opvaskemiddel.