PULSE: Sikkert og bæredygtigt digitalt låsesystem til domiciler/ erhvervsejendomme og boligselskaber

Et fremtidssikret digitalt låsesystem uden batterier og i stedet med energigenererende cylindre og hængelåse.

PULSE er udviklet til mange forskellige miljøer, lige fra lejligheder til skoler og erhvervsejendomme, hvor der er stor udskiftning af brugere. Det er en intelligent og fremtidssikret løsning, som nemt kan erstatte eksisterende cylindre.

Dette trådløse og digitale låsesystem kræver ingen batterier eller strømforsyning. Hver bruger har en programmerbar nøgle, der giver vedkommende adgang til bestemte låse og døre. Adgangsrettigheder tilledes via Incedo™ Open, et cloudbaseret adgangskontrolsystem, hvilket ikke kun gør PULSE rigtig enkel at bruge, men tilmed let at opdatere når som helst. Med integrationen i et cloudbaseret adgangskontrolsystem kan du til hver en tid udvide PULSE låsesystem til flere døre eller integrere det i andre løsninger. En skalerbar løsning, der kan tilpasses brugerne og behovene i din ejendom.

PULSE genererer selv energi ved enhver brug og opfylder to af de største udfordringer, der relaterer sig til vores sikkerhed og samfund. Funktionerne, inklusive muligheden for digtitalt at deaktivere nøgler samt dets omkostningseffektivitet gør PULSE til et låsesystem, der ikke bare er klar til fremtiden, men er designet til den.

Oplev fordelene ved det digitale låsesystem ASSA ABLOY PULSE

 

En praktisk og programmerbar nøgle giver dig personlig adgang

Vink farvel til bundter af mekaniske nøgler og nøglekort, for med PULSE bærer hver bruger en let programmerbar nøgle. Ved hjælp af et cloudbaseret adgangskontrolsystem kan tabte nøgler nemt deaktiveres, og adgangstilladelser kan gives eller tilbagekaldes hvor som helt og når som helst. Så får du nemt og enkelt et fleksibelt og fuldt brugertilpasset system.

Foto af to heander og en ASSA ABLOY PULSE noegle i en overlevering
 

Spar penge med et trådløst låsesystem uden batterier

Energigenererende cylindre og hængelåse sikrer dig, at dette energibesparende og bæredygtige digitale låsesystem sparer dig for penge, da der ikke kræves strømforbrug ved døren. PULSE bruger den kinetiske energi, der generes, når nøglen sættes i låsen, til at drive den krypterede kommunikation mellem nøgle og cylinder.

Foto af ASSA ABLOY Pulse noegle og cylinder, der generer kinetisk engeri
 

Nem installation i nye eller eksisterende lokaler

Du kan nemt udskifte dine traditionelle mekaniske cylindre i dørene med PULSE energigenererende cylindre, hvorefter dit nye digitale låsesystem er klar til brug. Cylindre, hængelåse og nøgler kan alle omprogrammeres, så du kan genbruge dem alle de steder, du måtte have brug for det.

Foto af mand, der installere ASSA ABLOY PULSE i en doer
 

Opdater adgangsrettigheder alle steder fra med et cloudbaseret adgangskontrolsystem

Ejendomsadministratorer har kontrollen når som helst og hvor som helst takket være Incedo™ Open. Et cloudbaseret adgangskontrolsystem, der programmerer PULSE nøgler med præcise individuelle adgangstilladelser.  

Foto af mand, der programmere ASSA ABLOY PULSE noegle nemt via en computer
 

Perfekt til ejendomme med flere brugere og høj trafik

Da hver bruger har sin egen individuelle programmerbare nøgle, er det nemt for ejendomsadaministratoreren at give adgang eller tilbagekalde brugernes adgang til de forskellige døre. Når en bruger ikke længere kræver eller ønsker adgang til din ejendom, skal nøglen blot omprogrammeres til en ny bruger - helt uden ekstra omkostninger.

Foto af en mand, der lukker en doer og har en ASSA ABLOY PULSE noegle i haanden
 

Ønsker du at høre mere?

 
Foto af personer, der indgår en aftale
 

Kontakt en af vores konsulenter, og få en præsentation af PULSE

Jeg vil gerne høre mere