Introducing Pebble af Bjarke Ingels Group

København, London og New York-baserede arkitektfirma Bjarke Ingels Group (BIG) er kendt verden over for deres innovative, bæredygtige og æstetisk moderne tilgang til design. Vi har samarbejdet med BIG IDEAS, den teknologidrevne specialprojektafdeling af BIG, om en badeværelsesserie og matchende håndtag.

18% Off
Model: DA12800302001
271.14EUR  Incl. VAT
( 216.91EUR  Excl. VAT )
330.65EUR  Incl. VAT
You save: 59.51EUR
18% Off
Model: DA12800308001
271.14EUR  Incl. VAT
( 216.91EUR  Excl. VAT )
330.65EUR  Incl. VAT
You save: 59.51EUR
18% Off
Model: DA12800309001
271.14EUR  Incl. VAT
( 216.91EUR  Excl. VAT )
330.65EUR  Incl. VAT
You save: 59.51EUR

Vores samarbejde med BIG har været et langsigtet mål for os med to års udvikling. Vi forfulgte dette projekt med viden om, at det ville medføre en spændende design og æstetisk tilføjelse til d lines betydelige produktportefølje. Ligesom vores kollektioner med Arne Jacobsen og Knud Holscher, er vores arbejde med BIG skabt til at være en holdbar designklassiker; en, der vil se godt ud i enhver ejendom i de kommende årtier.

BIGs pragmatiske tilgang med rod i skønheden og enkeltheden i skandinavisk design har resulteret i en kollektion, der kombinerer form og funktion til en sum, der er større end delene.

Pebble Collection er en del af et større samarbejde med Bjarke Ingels Group, der omfatter et topmoderne smart låsesystem, der betjenes via mobiltelefon. Som et kulturarvsdesignmærke er d line begejstret for at kunne bringe tidløs kvalitet og moderne design til vores publikum.

Skønhed og funktionalitet i ethvert rum
Pebble Collection inkluderer en sæbedispenser, brusehylde, håndklædeholder, toiletbørste, toiletrulleholder, knagerække, håndtag, nøglebeklædning og tommelfingerdrejning. Stykkerne fås i mat sort, mat hvid og vores signaturfinish; satin rustfrit stål.

Kollektionen er legende og luksuriøs, hvor hvert stykke interagerer med rummet på en flydende måde. Den mangfoldige række af genstande balancerer elliptiske former, mens de forbliver jordet med materialets taktile natur.

”Vi er begejstrede for at gå i Arne Jacobsens og Knud Holschers fodspor i samarbejdet med d line om skabelsen af ​​en familie af produkter: Pebble Collection. Den nye serie af produkter – fra håndtaget til dispenseren og knappen – handler om at give form til hver af de forskellige funktioner. De balancerende elliptiske former interagerer legende med hinanden og dets omgivelser og skaber meget taktile og funktionelle objekter, der komplementerer ethvert interiør. Pebble Collection udvider vores vision inden for arkitektur fra det store billede til de små detaljer." Jakob Lange, Partner og direktør i BIG Ideas, BIG – Bjarke Ingels Group.

Bring d line ind i dit hjem
Vi anbefaler Pebble Collection til kontorer, butikslokaler, hoteller, restauranter og boligområder. Disse er stykker, der giver et visuelt statement, mens de understreger vigtigheden af ​​godt design og funktionalitet.

Denne samling er især relevant for private hjem. Med vores fokus på topkvalitetsprodukter og rent, visuelt engagerende design, er d lines arbejde med BIG perfekt til dem, der ønsker at bringe æstetik og funktionalitet ind i alle aspekter af deres liv. Pebble Collection vil være tilgængelig via vores  onlinebutik  fra lanceringsdatoen den 25. marts 2019.

Som med alle vores produkter er denne kollektion bæredygtigt produceret på vores fabrik i Litauen. Hver genstand er håndlavet med 50 til 70 procent genbrugsstål.

“Ligesom vi gjorde i 1970'erne, giver d line et fedt statement med både farve og form med vores STORE kollektion. Efterhånden som vi flytter vores blik mod et mere internationalt syn, er vi glade for at inkludere flere privatejede rum i vores portefølje, hvilket virkelig gør os til et brand for dem, der ønsker en skandinavisk og designfokuseret livsstil." – Søren Blangsted, adm. direktør, d linie.