EL-558 Motorlås Hi-O

Falle- og rigellås til træ- og metaldøre, hvor der kræves høj sikkerhed

Riglen styres i forbindelse med ekstern impulsgiver (låst/ulåst). Riglen manøvreres ved hjælp af motorkraft. Ved en kort impuls er riglen inde i 1 - 15 sek., som justeres i styreenheden. En lang impuls medfører, at låsen ikke forrigler, før impulssignalet ophører og døren er lukket.
Låsen styres overvejende elektrisk, så låsen automatisk forrigler efter anvendelse af cylinder eller passagetid. Fallen aktiveres (betjenes) med dørgreb. Låsekassen skal installeres med styreenheden, som medleveres i pakningen.
Låsen kan forsynes med enkeltcylinder og vrider eller dobbeltcylinder.

Price Dkr

13.954,35
17.017,50
You save: 3.063,15
Availability: Out of stock
Barcode: 5708538966076

Låsekassen kan forsynes med 12-24VDC og 12VAC. Åbningshastigheden er mindre end 0,9 sek. Der er mulighed for at tilslutte et backup- kort til styreboksen. Dette betyder det er mulighed for at bestemme om låsekassen skal låse eller låse op ved strømsvigt. Maksimal afstand mellem lås og styreboks: 15 meter


Låsen leveres uden slutblik 4632.


Hi-O™ står for "Highly Intelligent Opening" og er et koncept for dørmiljøer, der forenkler installation eller opgradering og samtidig sikrer en intelligent og effektiv diagnosticering, service og vedligehold, ligesom man med Hi-O™ har mulighed for at opnå højest mulig sikkerhed.

Andre købte også