MBG pengeskabe til nøgler og værdier

Har du kontanter, nøgler, vigtige papirer eller andre værdier, som du vil sikre mod tyveri? Så skal du investere i et pengeskab. Men hvilket mærke og hvilken model skal du vælge? Det skal give mening til netop dit behov og dit budget. Hos Lavpris-Laase.dk får du altid høj kvalitet til lave priser. Vi har derfor altid rigtig gode priser på MBG pengeskabe. Det svenske mærke er nyt her i shoppen, og du vil snart kunne opdage et komplet sortiment fra producenten.  

Model: MBG100
1.698,00

MBG værdiskabe til ethvert behov

Skabene til værdier og nøgler fra MBG er udstyret med en effektiv kodelås. De er moderne og kommer derfor med et elektronisk display med touch. Her indtaster du sikkert, nemt og let din kode. Vi har alt fra små værdiskabe til nøgleskabe i forskellige størrelser. 

 

I hjemmet, ferieboligen eller på hotelværelset giver det en stor sikkerhed at kunne aflåse sine værdier. Det drejer sig typisk om kontanter, dokumenter og små elektroniske apparater. Derfor kan et mindre værdiskab være et godt valg til at have i hjemmet eller i det værelse, som du udlejer til andre. 

 

Som erhvervsdrivende kan du have mange nøgler at holde styr på. Det kan være til lokaler. Til kundernes biler. Til dine egne køretøjer. Og alt muligt andet. I hverdagen er det rart at kunne aflåse disse nøgler, så kun få personer har adgang til dem. Når arbejdspladsen forlades, giver det stor sikkerhed, at nøglerne er låst inde. 

MBG pengeskabe tilbyder høj værdisikring 

Når du investerer i et af pengeskabene fra MBG, får du høj kvalitet for dine penge. Mærket er svensk, og det er den største producent af pengeskabe i Sverige. Skabene fra dette mærke er yderst sikre, og du kan trygt efterlade dine værdier og nøgler i dem. 

 

Købt online eller kontakt os for mere info - vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor låse og sikkerhed. Vi hjælper dig godt videre, så du kan få bestilt netop det værdiskab, der passer til dine behov - og som giver dig ekstra sikkerhed i hverdagen. 

 

Vi leverer altid dit pengeskab hurtigt - 90 % af alle vores ordrer bliver ekspederet samme dag. Husk også, at du altid får gratis levering ved køb over 500 kr. Det skal aldrig være besværligt at øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed!