Lækre produkter med indbygget lader og  mulighed for aflåsning og fastlåsning

Sikker og fleksibel opbevaring

Sikre fleksible løsninger tilpasset forskellige behov. Produkterne er gennemtestede og lever op til de højeste sikkerhedskrav, så du trygt kan anvende dem på alle typer skoler og uddannelsesinstitutioner. Stor fleksibilitet i produkterne, der i mange tilfælde nemt kan omkonfigureres.

Hurtig opladning tilpasset dit udstyr

Integreret opladningsmuligheder designet til ethvert tænkeligt behov uanset om dine enheder anvender USB-A, USB-C eller almindelige strømstik. Herved sikres at dine enheder altid er ordentligt og sikkert opladt og klar til undervisningen.

Solid investering i mange år

Robuste opladnings- og opbevaringsprodukter i høj kvalitet og tidløst design, der holder i mange år. Materialevalget i vores produkter er nøje udvalgt til undervisningsmiljøet og vi sikrer herved en levetid på produkter, der overstiger levetiden på enhederne.

Er tablets og laptops klar til brug i undervisningen – hele dagen igennem?

Nutidens digitale undervisning skal være nem og ligetil. Tablets, laptops, Chromebooks, iPads eller andre elektroniske enheder skal altid være fuldt opladt, forsvarligt opbevaret og klar til brug hele dagen. De skal nemt og hurtigt kunne flyttes fra et sted til et andet på en hurtig og sikker måde.