Gamle dørhåndtag til inden- og udendørs brug fra Kyner

Er du på udkig efter flotte gamle dørhåndtag? Så har lavpris-laase.dk et rigtig godt udvalg af disse. Vi har Kyner dørhåndtag, som kan bruges til indendørs og udendørs brug.  Nedenfor finder du Kyner beslag og alle de gamle velkendte dørgreb, som nu igen produceres. Den gode kvalitet kendetegner hele grebsserien. Vi forhandler naturligvis beslag og dørgreb til favorable priser, således kan du gøre dig gode køb hos Lavpris Låse.

Dørgrebene i træ er ikke lavet i ægte Ibenholt og Palisander, de er lavet i Bejdset træ så de ligner bedst muligt, prisen på ægte Ibenholt og Palisander er så høj at grebene ville blive så dyre at de var usælgelige hvis de skulle laves i det træ.

Foruden ovennævnte dørgreb og beslag forhandler vi et rigtig stort udvalg af dørhåndtag fra førende producenter, som f.eks. RUKO, HABO, Sanistål og Dorma. Du finder ligeledes et stort udvalg af husnumre og skilte, samt meget andet til boligen. Tjek udvalget og find lige det du står og mangler.

Hurtig levering og billig fragt

Vi tilbyder dag til dag levering på vores produkter, bemærk at der er 7-8 dages leveringstid på alle Kyner greb og beslag. Ligeledes får du gratis fragt, hvis du handler for 1000 kr. i shoppen. Der er derfor nemt og billigt at handle hos lavpris-laase.dk – bestil i dag og få dine varer leveret i morgen.

Handl trygt hos Lavpris-laase.dk

Vi har rigtig mange gode anmeldelser på Trustpilot – mere end 2300 kunder har anmeldt os, og vi har fået fremragende anmeldelser. Vi gør rigtig meget for, at vores kunder er tilfredse med deres køb hos os, derfor står vi naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller har brug for rådgivning. Husk, at du kan få er gratis sikringstjek, hvis du bor inden for området Næstved, Faxe og Vordingborg Kommune.